2. ŽNL ZAPAD Derbi 14. kola i jedini subotnji susret igra se u Lukaču: U nedjelju, 24. travnja na rasporedu nekoliko zanimljivih utakmica

Natjecanje u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad se zahuktalo. U subotu, 23. travnja u 17 sati 14. kolo otvara derbi između vodećeg Lukača 05 i Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice. Treći tjedan uzastopce Lukač igra s drugoplasiranom momčadi na tablici. Prvo je s dosta muke svladao Podravec iz Dinjevca, zatim je relativno lako pobijedio Croatiju u Grabrovnici, a sada mu s druge pozicije prijeti Bilogora 1947. U srijedu je momčad Lukača odigrala odličnu kup utakmicu na gostovanju u Suhopolju gdje je svladana tek nakon izvođenja jedanaesteraca. Tom prilikom ozlijeđeno je i nekoliko igrača. Istovremeno, momčad iz Špišić Bukovice mirno se pripremala za subotnju utakmicu. Koliko su se nogometaši iz Lukača iscrpili u Suhopolju pokazat će njihova sutrašnja izvedba na terenu. U domaću momčad, nakon četiri utakmice pauze, vraća se iskusni Tomislav Škvarić.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 24. travnja. Prvo u 14 sati u Terezinom Polju igraju Drava i Croatia iz Grabrovnice. Po stanju na tablici gosti su favoriti, ali će domaća momčad sigurno pokušati doći do pozitivnog rezultata. U redovima Drave i dalje ne može igrati kažnjeni Josip Draganić.

Preostale tri utakmice igraju se u 17 sati. Na ‘krilima’ uvjerljivih pobjeda u prošlom kolu u Kapeli Dvoru sučelit će se domaći Dinamo i milanovački Sokol. Obje momčadi neće biti kompletne. U domaćim redovima, zbog kartona, neće biti Ivana Škrablina i Petra Spajića, a kod gostiju Ivana Biondića i Mihaela Bistrovića.

Sveti Đurađ, nakon poraza u Milanovcu, ‘mora’ osvojiti tri boda u domaćem susretu s Mladosti iz Vukosavljevice želi li napustiti posljednju poziciju na tablici. U redovima domaće momčadi, zbog kartona, neće biti Frana Moslavca.

Podravec u Turnašici dočekuje Kladare. Dinjevčani se nalaze u vrhu i trebali bi biti favoriti, ali se gosti iz Kladara grčevito bore za opstanak u ligi te će im to biti veliki motiv da dođu do pozitivnog rezultata. U redovima Dinjevčana neće biti Ivana Rastovskog i Hrvoja Čokle, a kod gostiju Ivana Demšića i Roberta Greguraša.

2. ŽNL Zapad, 14. kolo:

Lukač – Bilogora 1947. Špišić Bukovica (subota, 23. travnja u 17 h)

Drava Terezino Polje – Croatia Grabrovnica (nedjelja, 24. travnja u 14 h)

Dinamo Kapela Dvor – Sokol Milanovac (nedjelja, 24. travnja u 17 h)

Sveti Đurađ – Mladost Vukosavljevica (nedjelja, 24. travnja u 17 h)

Podravec Dinjevac – Kladare (nedjelja, 24. travnja u 17 h)

2. ZNL Zapad 4

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content