2. ŽNL ZAPAD Dinamovci na noge Dinjevčanima putuju bez čak pet prvotimaca: Mogu li Mladost ili Sveti Đurađ iznenaditi vodeće momčadi lige?

Danas (nedjelja) u 16.30 sati igraju se četiri utakmice 11. kola 2. županijske nogometne lige Zapad, a zbog premalog broja sudaca, jedan se susret igra u ranijem terminu.

Prvo u 13.45 sati u Turnašici igraju Podravec iz Dinjevca i Dinamo iz Kapele Dvora. Dinjevčani su u prvom proljetnom kolu poraženi na gostovanju u Svetom Đurađu, ali su se predstavili kao čvrsta i organizirana momčad. Kapelčani će, zbog žutih kartona, igrati bez čak pet standardnih prvotimaca: Kristijana Blažekovića, Stjepana Rajnovića, Joze Iličića, Petra Spajića i Mihaela Martela. Isto tako, zbog crvenog kartona u prošlom kolu, na klupi gostiju neće moći sjediti strateg Andrejas Černeli. To je derbi između četvrte i pete momčadi na tablici. Pobjednik će zadržati priključak s ekipama iz gornjeg dijela tablice.

Vodeći Lukač 05 gostuje kod šestoplasirane Mladosti u Vukosavljevici. Gostujući trener Miroslav Čor, koji dobro poznaje domaću momčad, ne može računati na Tomislava Škvarića koji je zbog crvenog kartona u prošlom kolu kažnjen s četiri utakmice bez prava nastupa. Domaći strateg Matija Stanešić, zbog istog razloga, u sastavu neće imati Manuela Šelimbera.

Drugoplasirana Bilogora 1947. favorit je na svom terenu u Špišić Bukovici, međutim, gosti iz Svetog Đurađa, na krilima prve ovosezonske pobjede, pokušat će doći do pozitivnog rezultata koji bi im puno značio u borbi za opstanak u ligi.

Sokol u Milanovcu ugošćuje Croatiju iz Grabrovnice. Domaćem strategu Zlatku Vukoviću u momčad se vraća Ante Mikulić, dok u gostujućim redovima i dalje neće biti Samuela Spudića. Domaćim igračima pobjeda je imperativ, kako bi pobjegli sa začelja tablice.

U Kladarama istoimeni domaćin igra s Dravom iz Terezinog Polja. Obje bi momčadi pobjedom nadoknadile propušteno u prošlom kolu.

2. ŽNL Zapad, 11. kolo – Nedjelja, 3. travnja u 13:45 h

Podravec Dinjevac – Dinamo Kapela Dvor (IGRA SE U TURNAŠICI)

Suci: M. Gebaj, D. Kokorić, V. Melinčević
Delegat: Herent

2. ŽNL Zapad, 11. kolo – Nedjelja, 3. travnja u 16:30 h

Mladost Vukosavljevica – Lukač 05

Suci: D. Kokorić, M. Gebaj, A. Čupen
Delegat: Posavac

Sokol Milanovac – Croatia Grabrovnica

Suci: L. Majstorović, A. Strusa, N. Mesarić
Delegat: Pintar

Kladare – Drava Terezino Polje

Suci: N. Marinović, Matija Lješčak, D. Gojmerac
Delegat: Adamović

Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Sveti Đurađ

Suci: V. Lukac, M. Brkić, Ž. Horvatinović
Delegat: Špiranec

2. ZNL Zapad

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content