4. LIGA BJ-KC-VT Slatinčani su ove sezone jedini domaći poraz upisali protiv Garića, a sada u Garešnicu putuju po ‘osvetu’

U dosadašnjem dijelu natjecanja u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Slatine samo su jednom poklekli na svom travnjaku. U sedmom kolu poraženi su od Garića iz Garešnice rezultatom 3:2. Sada se Slatinčanima pruža prilika za ‘revanš’. U 20. kolu u subotu, 23. travnja u 16.30 sati gostuju u Garešnici.

Niz pozitivnih rezultata dodatno je podigao optimizam u redovima slatinskih nogometaša, a posljednji trening pred putovanje u Garešnicu odradili su svi igrači.

-Nisam još do kraja siguran kako će sutra izgledati početna postava, jer neki od igrača koji se oporavljaju od ozljeda, nisu još 100 posto spremni za utakmicu. U Garešnicu idemo uživati u igri i na taj način doći do pozitivnog rezultata – nakon posljednjeg treninga izjavio nam je trener Dario Petrović.

Trener Petrović će u posljednji trenutak odlučiti tko će od rekonvalescenata ući u igru od prve minute. Slatinska momčad neće u susret ući otvoreno već će s obrambenim ‘gardom’ pokušati doći do novog uspjeha.

U ovom susretu nogometnu pravdu dijeli Karlo Rupčić, pomoćnici su Nikola Novak i Darko Renjak, a delegat Ivan Bradvica.

U slučaju pobjede, slatinska momčad približila bi se drugoplasiranoj Pitomači na samo bod zaostatka i to pred veliki županijski derbi koji se u 21. kolu igra na stadionu Antuna Tone Butorca.

4. liga BJ-KC-VT, 20. kolo – Subota, 23. travnja u 16:30 h

Garić Garešnica – Slatina
Graničar (L) – Graničar (Đ)
Suhopolje – Mladost (KP)
Čazma – Bilogora ’91 (GP)

4. liga BJ-KC-VT, 20. kolo – Nedjelja, 24. travnja u 16:30 h

Ferdinandovac – Borac
Dinamo (P) – Tehničar Cvetkovec

4. liga BJ KC VT 3

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content