Bliži se drugo izdanje velikog sportskog spektakla “Litice oko Virovitice”: Ovogodišnja utrka 21. svibnja, prijave u tijeku

Po drugi put Virovitica će se trail utrkom “Litice oko Virovitice” uključiti u Slavonsko-baranjsku trail ligu. Nakon održanih “The Trail of Sokol i Borovik Trail“, “Litice oko Virovitice” bit će treća utrka ovogodišnje Slavonsko–baranjske trail lige.

Ovogodišnja utrka održat će se u subotu, 21. svibnja. U muškoj i ženskoj konkurenciji predviđene su po tri utrke u dužini od 25, 15 i 7 kilometara.

Za dvije duže dionice startnina je 120 kuna, dok za najkraću dionicu od 7 kilometara startnina iznosi 90 kuna. Prijava na dan utrke iznosi 200 kuna.

Prijave se primaju online na web stranici stotinka.hr ili osobno na sam dan utrke.

Svi koji se prijave online i uplate startninu do 30. travnja, dobit će startni paket, dok oni koji se prijave na dan utrke isti neće dobiti.

Detaljne informacije o utrci mogu se dobiti na broj 099/ 6078 440 (Kruno Tomljanović) ili na mail: [email protected]

Plakat

Utrka je trail koncepta, što znači da će staze biti u potpunosti označene. Staze su ‘kružnog tipa’ s podlogom od makadama, kolnog puta, planinske staze i ponešto asfalta.

Organizatori i pokrovitelji utrke su Sportska zajednica Virovitičko–podravske županije, Sportska zajednica grada Virovitice, Virovitičko–podravska županija, Grad Virovitica, Turistička zajednica Virovitičko–podravske županije, Turistička zajednica grada Virovitice i Mjesni odbor Sveti Đurađ.

Nakon ‘Litica oko Virovitice’, u sklopu Slavonsko–baranjske trail lige, predviđene su još četiri utrke: Baranja Night Trail 11. lipnja, Popišanac Trail 3. rujna, Mazator Trail 17. rujna i Božićni Krndija Trail 26. prosinca.

Zavirite u fotogaleriju i prisjetite se kako je to izgledalo prošle godine…

(www.icv.hr, ts, foto: arhiva, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content