Doznajte listu strijelaca 3. HNL Sjever uoči susreta 20. kola: Jedan igrač odvojio se na vrhu i najbliži je ovosezonskoj kruni najboljeg topnika

Ovog vikenda igra se 20. kolo 3. hrvatske nogometne lige Sjever. Napadaču virovitičkog trećeligaša Karlu Petriniću, koji je u zimskom prijelaznom roku na Vegešku stigao iz Graničar Bušetine, trebale su samo četiri utakmice da se prometne u drugog najboljeg strijelca, naravno kada govorimo o klubovima s područja VPŽ, Virovitici i orahovačkom Papuku. Petrinić je dosad postigao pet pogodaka.

Najbolji na toj listi je Papukov Miroslav Rukavina, koji je u jesenskom dijelu prvenstva postigao čak 13 pogodaka i velika je šteta što zbog poslovnih obveza nije u mogućnosti zaigrati u proljetnom dijelu sezone.

Veznjak Virovitice Nikola Suvajac postigao je dosad četiri pogotka, dok su na tri zgoditka Papukovi igrači Jurica Šantić, Petar Špoljarić i Marin Zdelar.

Kompletnu listu strijelaca predvodi odlični napadač križevačkog Radnika, Marko Nikolić, koji je dosad postigao 20 pogodaka i najbliži je ovogodišnjoj kruni najboljeg ligaškog topnika. Ispred već spomenutog Rukavine te Nine Patafte (Polet SMnM) i Nusmira Fajića (Bjelovar) u prednosti je od sedam pogodaka.

3. HNL Sjever: Lista strijelaca nakon odigranog 19. kola

20 – Marko Nikolić (Radnik Križevci)

13 – Nusmir Fajić (Polet SMnM), Nino Patafta (Bjelovar), Miroslav Rukavina (Papuk Orahovica)

11 – Filip Škvorc (Međimurje)

10 – Dejan Glavica (Polet SMnM), Jakov Pranjić (Bjelovar)

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content