FOTO Dino Škrlin u 90. minuti spasio Mikleuš od poraza u Borovi, domaćin ogorčen ‘odlukama’ Gorana Loparca

Derbi 18. kola 1. županijske lige na terenu Poljica u Borovi igrali su istoimeni domaćin i Mikleuš. U domaćim su se redovima nadali da pobjedom mogu doći do treće pozicije na tablici, na kojoj se nalazio upravo Mikleuš.

U prvom dijelu domaći nogometaši imali su vjetar u leđa, što im je olakšavalo napade. U 24. minuti Mateo Gegić doveo je domaću momčad u prednost od 1:0. Do odlaska na odmor isti igrač imao je odličnu priliku za povećanje prednosti, ali nije ju iskoristio.

U drugom dijelu gosti iz Mikleuša koristili su prednost vjetra i češće bili pred domaćim vratima, međutim, ni domaći napadi nisu jenjavali. U 56. minuti Darko Obžetić izborio se za jednu loptu te je odlično asistirao Dominiku Hodaku, koji je bez većih problema svladao gostujućeg vratara Dominika Nikšića i postigao drugi domaći zgoditak.

IMG_1344

Nakon toga gostujući napadi bili su sve intenzivniji, a domaći navijači i igrači nisu bili zadovoljni kriterijem suđenja Gorana Loparca, smatrajući da je prilikom dosuđivanja slobodnih udaraca ‘preferirao’ gostujuću momčad.

U 67. minuti iz jedne gužve Antonijo Kokoška smanjio je na 2:1. Napadi gostujuće momčadi bili su sve opasniji, nizali su se slobodni udarci i ubačaji iz kuta. Kada su u domaćim redovima vjerovali da je pobjeda sigurna, Dino Škrlin u 90. minuti nakon ubačaja iz kuta poravnava na 2:2.

U preostaloj sudačkoj nadoknadi igrači Borove pokušali su doći do pobjedničkog zgoditka, ali u tome nisu uspjeli.

-Prema očekivanju, utakmica je bila čvrsta i teška. Igralo se za prestiž, za bolje mjesto na tablici. Igrom smo dokazali da nam je mjesto tu gdje jesmo. Imali smo rezultat pod kontrolom. Malo me iznenadio kriterij suca u drugom dijelu utakmice. Osvojili smo bod. Nismo nesretni. Gosti su pokazali da mogu igrati i viši rang natjecanja – svoje dojmove u dahu je iznio trener Borove Stipe Rebić.

IMG_1362

Rezultatom su zadovoljni bili u gostujućim redovima.

– Zadovoljan sam. U prvom dijelu vjetar je bio protiv nas, drugi dio uz nas. Ja ne bih komentirao suđenje – kratko nam je rekao trener Mikleuša Dragan Trupina.

Borova – Mikleuš 2:2
Igrač utakmice: Mateo Gegić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content