FOTO Mateo Tomić ‘ispremiješao’ obranu Crnca i s dva pogotka donio tri vrijedna boda momčadi Ivana Ćavara

U 20. kolu 1. županijske lige nogometaši Rezovca na svom Laništu svladali su momčad Crnca rezultatom 2:1.

U prvom dijelu nije bilo puno prilika za zgoditke. Prvi ozbiljniji napad domaće momčadi iskoristio je Mateo Tomić, koji je nakon jedne akcije ‘ispremiješao’ obranu Crnca i neometan svladao gostujućeg čuvara mreže Darija Najcera.

Osam minuta kasnije po boku je ‘probio’ Borna Mimić i s desetak metara pogodio nebranjeni dio domaće mreže. Nastavilo se igrati ‘otvoreno’ s obje strane, pri čemu odličnu priliku za preokret nije iskoristio Borna Mimić. Na odmor se otišlo u egalu 1:1.

IMG_2169

Nakon pet minuta igre u nastavku Mateo Tomić, nakon jednog ubačaja iz kuta, ponovno se izborio za priliku i doveo Rezovac u prednost od 2:1 za veliko slavlje domaćih navijača.

Do kraja su obje momčadi imale nekoliko solidnih prilika za promjenu rezultata. U domaćim redovima najizrazitije prigode imali su Tomić i Dario Godeč, a kod gostiju Borna Mimić i Tilen Marić, međutim, ostalo je 2:1.

-Znali smo da moramo osvojiti tri boda u ovom susretu. Dobro smo ušli u utakmicu, poveli i stali, gosti su to iskoristili i izjednačili. U nastavku smo ponovno poveli i došli do pobjede. Sada možemo rasterećeno putovati na teško gostovanje u Četekovac – zadovoljan konačnim rezultatom bio je trener Rezovca Ivan Ćavar.

IMG_2171

Gosti su odigrali solidno, ali su na još jednom gostovanju ostali bez bodova.

-Čestitam domaćinu na pobjedi. Igrali smo solidno, iako nismo bili kompletni. Dečki su dali sve od sebe, ali lopta nije htjela u gol. Po meni, remi bi bio realan rezultat ove utakmice – svoje viđenje iznio je trener Crnca Darko Krsnik.

Rezovac – Crnac 2:1
Igrač utakmice: Mateo Tomić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content