FOTO Odlični Ivan Rastovski dvaput svladao Vlatka Gojevića za sedmu ovosezonsku pobjedu Dinjevčana i treće mjesto ligaške ljestvice

Na nogometnom igralištu u Turnašici, u utakmici 11. kola 2. županijske nogometne lige Zapad, snage su jučer (nedjelja) odmjerili Podravec iz Dinjevca i Dinamo iz Kapele Dvora.

Bio je to susret ‘desetkovanih’ ekipa, ali u puno težoj situaciji našli su se gosti koji su zaigrali bez čak pet standardnih prvotimaca, koji su morali odraditi kaznu zbog tri žuta kartona. Na tom popisu našli su se Kristijan Blažeković, Stjepan Rajnović, Jozo Iličić, Petar Spajić i Mihael Martelo. Na gostujućoj klupi, zbog crvenog kartona iz prvog proljetnog kola, nije bilo niti trenera Andrejasa Černelija.

U desetoj minuti susreta Kapelčani su već bili u rezultatskom zaostatku. Odlični Ivan Rastovski lijepim je pogotkom načeo mrežu gostujućeg vratara Vlatka Gojevića. Mreže se nisu tresle sve do 30. minute, kada je na ‘scenu’ ponovno stupio Rastovski i pogodio za, ispostavit će se kasnije, konačnih 2:0. Imao je Rastovski i odličnu priliku za ‘hattrick’ u 74. minuti susreta, ali ovog puta nije uspio nadmudriti Gojevića.

IMG_0016_Fotor

Gostujući sastav, iako desetkovan, u drugom dijelu utakmice imao je terensku inicijativu, ali nije uspio materijalizirati niti jednu od brojnih šansi. Svakako treba izdvojiti odličan pokušaj Renea Prugovečkog iz slobodnog udarca kojeg je ‘paradom’ skinuo domaći vratar Josip Đureš, kao i pokušaj glavom Marija Bedekovića nakon jednog ubačaja, koji je završio pokraj vratnice.

Glavni sudac ove utakmice, Mario Gebaj, podijelio je tri žuta kartona, dva u domaćim redovima (Mario Mikolčić i Hrvoje Čoklo) i jedan u gostujućim (Mato Iličić). Isključenja nije bilo.

IMG_0015_Fotor

Ovom pobjedom, a ujedno sedmom ove sezone, Dinjevčani su ponovno ‘skočili’ na treće mjesto ligaške ljestvice s 21 bodom, dok će Dinamovci iduće kolo dočekati na petoj poziciji sa 17 bodova.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content