ICV radio i dalje najslušaniji u VPŽ: Svakodnevno je s nama više od 36 tisuća ljudi!

Prema posljednjem istraživanju nezavisnog istraživanja agencije Defacto, program županijskog ICV radija i dalje zadržava vodeću poziciju na području Virovitičko-podravske županije sa zabilježenom slušanošću od visokih 55,2%, odnosno prosječnim brojem slušatelja 36.498.

slusanost vpz 1 3 2022

U odnosu na prošlu godinu radi se o povećanju od 13%, a koje još više dobiva na vrijednosti ako se u obzir uzme da je rezultat ostvaren u uvjetima izloženosti ozbiljnoj konkurenciji koju predstavljaju radiopostaje s nacionalnom koncesijom, ali i preostale četiri lokalne radiopostaje koje program emitiraju na ovom području.

slusanost vtc 1 3 2022

Porast slušanosti od gotovo 15% zabilježen je i u samom gradu Virovitici, a u posljednje vrijeme sve je više slušatelja na području Osječko-baranjske županije, prvenstveno na našičkom području gdje ICV radio zauzima visoko 4. mjesto na ljestvici slušanosti.
Osim toga, ICV radio moguće je slušati i putem streaminga koji svakodnevno bilježi slušatelje iz svih dijelova Hrvatske, a nerijetko nam se javljaju i slušatelji iz ostalih dijelova svijeta.

Svakodnevno se trudimo biti najbolji izbor za vas, a to nam je cilj i u budućnosti. Hvala vam na svakoj minuti slušanja, slušajte nas i dalje!

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content