Industrijsko obrtnička škola Slatina jedna je od tri strukovne škole u RH koja sudjeluju u novom ciklusu Eramus+ EQAVET NRP

Industrijsko obrtnička škola Slatina jedna je od tri strukovne škole u RH koja sudjeluju u novom ciklusu Eramus+ EQAVET NRP projektu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za razvoj alata za osiguravanje kvalitete u ustanovama za strukovno obrazovanje, te unaprjeđivanje mehanizama osiguravanja kvalitete na razini sustava strukovnog obrazovanja.

Tim povodom, u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina, održana je trodnevna nacionalna suradnička procjena u sklopu koje je školu posjetio peteročlani tim koji se sastoji od djelatnika ASOO-a te sustručnjaka iz drugih strukovnih škola. Prvi dan posjeta započeo je radnim sastankom članova tima suradničke procjene i članova tima za kvalitetu IOŠ-a Slatina na kojem su još jednom analizirane i potvrđene već unaprijed dogovorene aktivnosti.

Drugi i treći dan posjeta bio je rezerviran za razgovore s različitim skupinama dionika: pročelnicom Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju Virovitičko-podravske županije Martinom Bunić, učenicima Škole, predstavnicima lokalne zajednice, predstavnicima obrtnika odnosno poslodavaca kod kojih učenici realiziraju praktičnu nastavu, nastavnicima Škole, roditeljima učenika, stručnom službom te ravnateljem Škole. Nakon održanih razgovora stručnjaci će se osvrnuti na prikupljene informacije te naglasiti dobre aktivnosti Škole i mogućnosti za unapređenje kvalitete rada. Od 15 područja kvalitete u sklopu nacionalne suradničke procjene u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina analizirat će se područje vanjski odnosi.

Cilj je aktivnosti suradničke procjene osiguravanje i podizanje razine kvalitete rada i samovrednovanja Industrijsko-obrtničke škole Slatina. Više o projektu možete vidjeti OVDJE 

(vpz.hr, Industrijsko-obrtnička škola Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content