JUNIORI Gradina poražena u Suhopolju, a No Limit Tvin u Pitomači: Derbi 13. kola igra se u Sladojevcima gdje domaća Slavonija ugošćuje čačinačku Mladost

VIROVITICA-PITOMAČA

Zaostala utakmica 9. kola odigrana je u srijedu u Pitomači gdje je istoimena domaća momčad ugostila virovitički No Limit Tvin. Pitomača je golovima Amara Alija, Luke Tišljara iz kaznenog udarca te Lovre Škoraka otišla na predah s tri pogotka prednosti, dok su gosti u nastavku smanjili na konačnih 3:2. Zgoditak za No Limit postigao je Luka Grbac, dok je drugi pogodak gostiju bio autogol Tonija Šokeca. Pitomača je kraj utakmice dočekala s deset igrača na terenu budući da je Franco Šokec isključen zbog dva žuta kartona u 87. minuti.

Utakmicu 10. kola odigrali su u četvrtak na stadionu Park Suhopolje i Gradina, a domaća momčad došla je do pobjede rezultatom 4:2. Danijel Marošević pogodio je za vodstvo ‘žuto-zelenih’ u 14. minuti, tri minute kasnije izjednačio je Ante Gradinjan, dok je Teo Laslo vratio prednost na stranu ‘grofova’ u 27. minuti. Petar Kuzman zaslužan je za novo izjednačenje u 41. minuti, no ono nije dugo trajalo budući da je u istoj minuti pogodak za 3:2 postigao Dominik Tomić. Pitanje pobjednika riješio je Leon Kralj u 55. minuti utakmice.

Ovih dana na rasporedu su preostale utakmice 10. kola.

U subotu će Omladinac na svom terenu u Koriji ugostiti Pitomaču. Kako smo spomenuli, trener prvoplasirane momčadi u ovoj utakmici neće moći računati na Franca Šokeca, dok se u sastavu Omladinca neće naći Borna Pavić i Josip Barusić koji su ‘nagrađeni’ crvenim kartonom u prošlom kolu. 

Druga utakmica odigrat će se u ponedjeljak 25. travnja, a sastaju se drugoplasirani No Limit Tvin i posljednjeplasirano Bratstvo iz Gornjeg Bazja.

RR 8

RR 10

SLATINA-ORAHOVICA

Veliki derbi skupine Slatina-Orahovica odigrat će se u Sladojevcima gdje će domaća Slavonija ugostiti čačinačku Mladost, a bit će ovo dvoboj prvoplasirane i drugoplasirane momčadi između kojih je bodovna razlika samo dva boda. 

Dinamo će u Četekovcu dočekati Zrinski iz Nove Bukovice koji će ovaj susret odigrati bez Valenta Kolića, dok se u preostaloj utakmici kola sastaju zdenačka Sloga i Papuk iz Orahovice.

RR 9

RR 11

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content