Juniori Suhopolja danas gostuju u Virovitici kod No Limit Tvina, a Papuk će ugostiti Voćin: Doznajte raspored i satnicu preostalih utakmica

Danas (četvrtak) se nastavalja natjecanje u kategoriji juniora.

VIROVITICA-PITOMAČA

Jedinu današnju utakmicu ove skupine odigrat će juniori drugoplasiranog No Limit Tvina te četvrtoplasiranog Suhopolja. U slučaju pobjede domaći nogometaši smanjili bi zaostatak za vodećom Pitomačom na četiri boda, dok bi ‘grofovi’ eventualnom pobjedom, barem privremeno, stigli do trećeg mjesta.

Trećeplasirana Gradina u subotu će na svom terenu ugostiti Rezovac koji je u dosadašnjem dijelu sezone upisao dvije pobjede s kojima su zauzeli šesto mjesto, dok će u Gornjem Bazju 4. svibnja snage odmjeriti posljednjeplasirano Bratstvo i petoplasirani Omladinac.

rr 17
rr 18

SLATINA-ORAHOVICA

U skupini Slatina-Orahovica danas se u Orahovici susreću Papuk i Voćin. Domaći sastav trenutno zauzima treću poziciju na ljestvici s 25 osvojenih bodova, šest manje od vodeće Slavonije, dok je Voćin na četvrtom mjestu s 23 boda.

Preostale utakmice 14. kola igraju se ove subote. Vodeća Slavonija gostovat će u Novoj Bukovici kod petoplasiranog Zrinskog, čačinaka Mladost bit će domaćin Mladosti iz Miljevaca, dok će u posljednjem susretu kola Crnac ugostiti četekovački Dinamo.

rr 19

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content