JUNIORI Suhopolje i Bratstvo otvaraju proljetno natjecanje u skupini Virovitica-Pitomača: Voćin u Miljevcima nastavlja ”lov” za Slavonijom

Ovog vikenda s proljetnim dijelom natjecanja započinju i juniori.

U skupini Virovitica-Pitomača odigrat će se samo jedna utakmica, a ona je prema rasporedu planirana za ponedjeljak 3. travnja. Suhopolje, koje je prvi dio sezone završilo na pretposljednjem šestom mjestu, dočekat će tako posljednjeplasirano Bratstvo iz Gornjeg Bazja koje je na jesen došlo do samo dva boda. U slučaju pobjede Suhopolje bi se ”privremeno” pozicioniralo na četvrtom mjestu, dok bi Bratstvo u slučaju pobjede posljednje mjesto prepustilo upravo mladim ”Grofovima”.

VIROVITICA-PITOMAČA, 12. kolo:
ponedjeljak, 3. travnja u 13:30 sati

Suhopolje – Bratstvo

Dvije utakmice odigrat će se u skupini Slatina-Orahovica, no u ”akciji” ovog vikenda neće biti vodeće Slavonije iz Sladojevaca. Drugoplasirani nogometaši Voćina nastojat će iskoristiti tu priliku i bodovno se izjednačiti s prvoplasiranom momčadi, a ovog ih vikenda očekuje gostovanje kod posljednje Mladosti iz Miljevaca. U preostaloj utakmici čačinačka Mladost ugostit će Slogu iz Zdenaca, dok će se susret 10. kola između Zrinskog i Papuka odigrati 18. travnja.

SLATINA-ORAHOVICA, 10. kolo:
subota, 2. travnja u 16:30 sati

Mladost (Čač) – Sloga (Z)
Mladost (Mi) – Voćin

ponedjeljak, 18. travnja u 17 sati

Zrinski (NB) – Papuk

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content