KINO PARK Ove subote pogledajte animirani “Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka” te “Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne”

Ovog vikenda u virovitičkom Kinu Park pogledajte dvije odlične projekcije. U subotu, 16. travnja u 16 sati možete pogledati animirani film Zecko koš i tajna Mrkog Hrčka sinkroniziran na hrvatski, dok je istog dana u 19 sati na rasporedu akcijska avantura Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne.

ZECKO KOŠ I TAJNA MRKOG HRČKA – SINK

Izvorno ime:
Chickenhare and the Hamster of Darkness
Redatelj: Ben Stassen, Benjamin Mousquet
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 91 min
Godina: 2022
Država: Belgija, Francuska
Sadržaj filma: Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog junaka rođenog kao pile-zec, kojeg je posvojio kralj Petar, poznati zec avanturist. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojim razlikama, Zecko Koš hrabro sudjeluje u avanturama – bez obzira koliko je nespretan…

ČUDESNE ZVIJERI: DUMBLEDOREOVE TAJNE

Izvorno ime:
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Redatelj: David Yates
Žanr: akcija, avantura
Uloge: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler
Trajanje filma: 142 min
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Profesor Albus Dumbledore shvaća da veliki mračni čarobnjak Gellert Grindelwald želi preuzeti kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. Kako ga ne može sam zaustaviti, pomaže mu Newt Scamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “bezjaka”. Na nevjerojatnoj misiji susrest će se stare i nove čudesne zvijeri od kojih je dio na Grindelwaldovoj strani. Dumbledore međutim zbog velikog rizika i opasnosti neće dugo ostati po strani.

(www.icv.hr, Kino Park)

 

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content