KINO PARK Ovog vikenda pogledajte Marvelov akcijski SF “Morbius” i obiteljsku avanturu “Crvena panda”

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije odlične projekcije. U subotu, 9. travnja u 19 sati možete pogledati Marvelov akcijski SF “Morbius”. U nedjelju, 10. travnja u 17 sati pogledajte obiteljsku avanturu “Crvena panda” sinkroniziranu na hrvatski.

MORBIUS

Izvorno ime: Morbius
Redatelj: Daniel Espinosa
Žanr: akcija
Uloge: Jared Leto, Michael Keaton, Adria Arjona, Jared Harris
Trajanje filma: 104 min
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa. Uslijed rijetke krvne bolesti, a odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava s opasnim eksperimentom. Premda se isprva sve čini strahovito uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podlegnuti novim misterioznim porivima?
 

CRVENA PANDA – SINK

Izvorno ime: Turning Red
Redatelj: Domee Shi
Žanr: animirani
Uloge: Ida Bedenik, Judita Franković Brdar, Dea Presečki, Marijeta Ugrina, Chiara Agreš, Anja Filko
Trajanje filma: 100 min
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Novi animirani film u središtu radnje ima tinejdžericu Mei Lee koja se pretvara u ogromnu crvenu pandu kada je pod stresom ili kada je jako uzbuđena (što je gotovo stalno). I kao da promjene u njezinim interesima, odnosima i tijelu nisu dovoljne, njezina pretjerano zaštitnički nastrojena, ako ne i pomalo nadmoćna majka Ming, nikad nije daleko od svoje kćeri – zapravo dosta nezgodna stvar za svakog tinejdžera.
 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content