KINO SLATINA Ovog vikenda očekuju vas tri nove projekcije

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

SONIC: SUPER JEŽ 2 – SINK
– avantura, obiteljski

Petak, 8. travnja u 17 sati
Subota, 9. travnja u 17 sati
Nedjelja, 10. travnja u 17 sati

Nakon što se smjestio u Green Hills, Sonic je odlučan pokazati svima da ima sve kvalitete pravog junaka. Njegov test počinje u trenutku kada se vrati Dr. Robotnik, ovoga puta s novim partnerom – Knucklesom, u potrazi za smaragdom koji ima moć stvoriti i uništiti civilizacije. Sonic će se udružiti s Tailsom pa će njih dvojica krenuti u avanturu tijekom koje moraju pronaći smaragd prije nego što padne u krive ruke.

Cijena ulaznice: 20 kuna

MORBIUS (12)
– akcija 

Petak, 8. travnja u 19 sati
Subota, 9. travnja u 19 sati
Nedjelja, 10. travnja u 19 sati

Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa. Uslijed rijetke krvne bolesti, a odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava s opasnim eksperimentom. Premda se isprva sve čini strahovito uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podlegnuti novim misterioznim porivima?

Cijena ulaznice: 25 kuna

PLAĆENIK (15)
– akcija, triler

Petak, 8. travnja u 21 sat
Subota, 9. travnja u 21 sat
Nedjelja, 10. travnja u 21 sat

Nakon što je nečasno otpušten iz marinaca, James Harper (Chris Pine) pridružuje se paravojnoj organizaciji kako bi svoju obitelj mogao uzdržavati radeći jedini posao koji zna. Sa svojim timom otputuje u Berlin na tajnu misiju u kojoj istražuju misterioznu prijetnju, ali se odjednom nađe napušten od svih i lovljen usred Europe. Dok se bori za goli život nastoji otkriti motive onih koji su ga izdali.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, POU Slatina)

 

 

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content