Kuglački klub Slatina održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu: Željko Vaška i dalje na čelu slatinskih kuglača

Danas (petak) je u zgradi Centra nevladinih udruga u Slatini svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu održao Kuglački klub Slatina, koja je ujedno bila i izborna.

Na početku je sve nazočne članove i goste, te medije pozdravio predsjednik slatinskih kuglača Željko Vaška, a potom je podnio izvješće o radu i financijsko izvješće za protekli period. Uslijedilo je raspuštanje tijela kluba, te prijedlozi za novo vodstvo. Nakon izglasavanja, jednoglasnu je podršku članova ponovo dobio dosadašnji predsjednik Željko Vaška, a za dopredsjednika je izabran Dragutin Vuk. U Upravni odbor su ušli Željko Vaška, Dragutin Vuk, Ozren Rastija, Željko Medved i Dragan Tomić, a Nadzorni odbor će u novom mandatu činiti Ivan Mandl, Miloš Brkić i Željko Španić. Za tajnika je ponovno izabran Ozren Rastija.

Uslijedilo je podnošenje plana rada i financijskog plana za tekuću godinu, a podnio ga je novi/stari predsjednik Kuglačkog kluba Slatina Željko Vaška. Sva su podnesena izvješća jednoglasno usvojena.

U obraćanju gostiju za riječ su se javili predsjednik Udruge umirovljenika Slatina Vladimir Domić, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Nenad Križić i slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić. Svi su oni pohvalili dosadašnji rad kluba, kao i dosadašnje uspjehe te naglasili kako će slatinski kuglači i nadalje imati njihovu podršku u svome radu.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content