KUP Slatina sigurna na gostovanju u Četekovcu: Nekompletna sladojevačka Slavonija pružila vrlo dobar otpor Papuku, Šantić s dva pogotka u nastavku riješio susret

U sklopu osmine finala Županijskog nogometnog kupa nogometaši Slatine gostovali su kod Dinama u Četekovcu. Gosti su poveli zgoditkom Florijana Rupčića u devetoj minuti, a samo pet minuta kasnije rezultat je poravnao Hrvoje Ibričić. Zgoditkom Tonija Hudoletnjaka Slatina je ponovno bila u prednosti od 28. minute, minutu prije odlaska na odmor domaći nogometaši bili su u prilici izjednačiti rezultat, ali lopta je pogodila okvir vrata. U drugom dijelu dominantniji gosti su postigli još tri zgoditka. Strijelci su bili Toni Hudoletnjak u 47., Patrik Kvrgnjaš u 65. i Florijan Rupčić u 73. minuti. Konačnih 5:2 postavio je domaći igrač Marinko Jaklić.

Hrvatski trećeligaš Papuk iz Orahovice gostovao je kod županijskog prvoligaša Slavonije u Sladojevcima. Nekompletni domaći sastav pružio je jak otpor renomiranom suparniku, na odmor se otišlo netaknutih mreža, dok je Jurica Šantić riješio susret u nastavku sa svoja dva pogotka u razmaku od samo tri minute. Prvi pogodak postigao je u 49., a drugi u 52. minuti.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content