Osijek drugo najveće poslovno središte telekomunikacijske tvrtke A1: Otvoreno 70 novih radnih mjesta

Svoju poziciju na istoku Hrvatske, poznata telekomunikacijska tvrtka A1 Hrvatska ojačala je otvaranjem novog pozivnog centra u kojem je čak 70 novih radnih mjesta. Tim potezom Osijek je postao drugo najveće A1 poslovno središte, nakon Zagreba.

Novouređene prostore, u Eurodomu obišao je osječki gradonačelnik Ivan Radić u pratnji zamjenika Dragana Vulina.

-Osijek je u gospodarskom smislu živnuo što potvrđuje i statistika. Smanjili smo broj nezaposlenih, više je useljenih nego iseljenih, povećala se prosječna plaća. Oslobodili smo investitore plaćanja komunalnog doprinosa što kod građenja gospodarskih objekata dovodi do višemilijunskih ušteda. Naša je Gospodarska zona Nemetin po uvjetima jedna od najprivlačnijih u Hrvatskoj. Stvaramo pozitivno gospodarsko okruženje čiji je značajan dio A1 Hrvatska sa svojom velikom osječkom investicijom – izjavio je gradonačelnik Radić.

A1 Hrvatska investirala je u uređenje 600 četvornih metara modernih i funkcionalnih uredskih prostora, čime je radni prostor u Eurodomu zaokružen na oko tisuću četvornih metara. U njemu će raditi stotinjak agenata, a trenutačno se zapošljava ili prolazi edukaciju i trening njih sedamdesetak. Glavna direktorica za privatne korisnike A1 Hrvatska Ivana Marković istaknula je važnost pozitivne radne atmosfere jer se od agenata očekuje da znaju i mogu sve, što uopće nije jednostavno.

– Kolegice i kolege koji rade u Službi za korisnike ogledalo su kompanije. Zato kontinuirano ulažemo u njihovu edukaciju i digitalne alate kako bi brže i bolje obavili posao na zadovoljstvo korisnika kojima su na raspolaganju 24 sata dnevno – naglasila je Marković.

A1 Osijek novi pozivni centar
Foto: Grad Osijek

U osječkom A1 pozivnom centru zaposleno je više žena, a prosječna dob je oko 25 godina. S kolegama iz prodaje i tehnike u glavnom gradu Slavonije, A1 je poslodavac više od 160 zaposlenika. Glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske resurse i korporativne komunikacije Ivan Skender naveo je da A1 Hrvatska nastavlja kontinuirano ulagati u svoje zaposlenike.

Svi novi zaposlenici u Osijeku dobivaju mnogobrojne pogodnosti, između ostaloga imaju priliku dobiti bonus za dobre rezultate, moći će raditi od kuće i usavršavati se edukacijama za vještine budućnosti.

Odabirom Osijeka za novu lokaciju pozivnog centra, A1 Hrvatska daje svoj doprinos zapošljavanju i zadržavanju, prije svega mladih, u Osječko-baranjskoj županiji i Gradu Osijeku.

(www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content