PIONIRI Ivano Hajmaši i Jakov Džajkić s pet zgoditaka predvodili svoje momčadi do pobjeda: Pitomača u kategoriji U-15 ‘razmontirala’ čađavačku Mladost s čak 28:0

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u kategoriji pionira.

PIONIRI U-9

Suhopoljski mališani upisali su uvjerljivu pobjedu na gostovanju u Pitomači. Prvo ime susreta bio je Ivano Hajmaši koji je za ‘grofove’ postigao pet pogodaka, dok su preostala dva zgoditka za pobjedu rezultatom 7:0 postigli Karlo Kojadin i Dino Ljušaj.

Istim rezultatom Slatina je poražena od Virovitice na domaćem terenu. Adam Spudić i Nataniel Jurković postigli su po dva pogotka, dok su Petar Iličić, Matko Hegedušić i David Marjanović dodali po pogodak.

Milanovački Sokol i No Limit Tvin svoju će utakmicu odigrati danas (utorak), a naknadno će biti odigrana i utakmica 10. kola između Bratstva i Graničar Bušetine.

PIONIRI U-11

Nogometaši Virovitice kod pionira U-11 došli su do sigurne pobjede protiv Sokola rezultatom 6:1. Jan Feketija bio je dvostruki strijelac za domaćine, a po jednom su se u strijelce upisali Lovro Markotić, David Kiralj, Fabijan Horvatić i Teo Čor, dok je jedini strijelac za Sokol bio Rafael Maravić.

Utakmica između Graničar Bušetine i Rezovca bit će odigrana danas (utorak).

PIONIRI U-13 

Efikasna je proteklog vikenda bila Škola nogometa Orahovica koja je s visokih 12:0 slavila protiv Mikeluša. Pet pogodaka u toj utakmici postigao je Jakov Džajkić, Roko Rađenović i Tin Patkoš postigli su po dva, dok su Vanja Kovač, Robert Prica i Damjan Kovačević postigli po pogodak.

Još uvjerljivija bila je Virovitica koja je upisala pobjedu protiv Podgorja rezultatom 14:0. Po tri pogotka na utakmici postigli su Viktor Abramović, Ivano Šimić i Franko Češek, Grgur Salajić i Martin Boljevčan postigli su dva, a Karlo Kuda jedan.

Čačinačka Mladost slavila je protiv Gradine rezultatom 9:2, a domaći sastav riješio je pitanje pobjednika u prvih 20 minuta kada su došli do prednosti 5:0. Šime Jurlina gostujuću mrežu pogodio je tri puta, Domagoj Stojanović i Mateo Erceg precizni su bili dva puta, a Toma Matešić i Marko Terlević po jednom. Strijelci za Gradinu bili su Nikola Babić i Stjepan Modrić.

U posljednjoj utakmici kola Borova je poražena na svom terenu od Škole nogometa Graničar Bušetina. Gosti su došli do prednosti zgoditkom Emanuela Pleška, dok je utakmicu riješio Simon Majstorović s dva svoja pogotka.

PIONIRI U-15

Najuvjerljiviju pobjedu u posljednje vrijeme što se nogometa na našem prostoru tiče u svim kategorijama ostvarili su nogometaši Pitomače na gostovanju u Čađavici kod Mladosti 1930.. Niko Barčan postigao je šest, Borna Erdelji i Luka Hrvojić tri, Niko Pintar, Stjepan Rakitničan, Patrik Toth, Ivan Dudašek, Karlo Filjak i Lovro Vedriš dva, a Ivan Kalenik, Florijan Tudić, Tin Pintar i David Hampovčan po jedan pogodak za uvjerljivu pobjedu rezultatom 28:0.

Čačinačka Mladost povela je 2:0 na svom terenu protiv Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice, no do kraja je gostujuća momčad preokrenula rezultat i slavila rezultatom 4:2. Strijelci za Mladost bili su David Stanković u 6. i Toma Matešić u 32., dok su za goste precizni bili Ivan Blažević u 34. i 68., Tin Brdar u 40., te Tomislav Antolić u 51..

Posljednju utakmicu kola odigrali su Munja i Škola nogometa Graničar Bušetina, a i u ovom dvoboju pobjedu su ostvarili gosti. Trostruki strijelac za Graničar Bušetinu bio je Dalibor Munjeković, dok je jedini strijelac za Munju bio Luka Ante Jankov.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content