PIONIRI Zaostalu utakmicu kod pionira U-9 danas igraju Bratstvo i Graničar Bušetina: Doznajte raspored i satnicu preostalih utakmica

Pred nama je nastavak nogometnog natjecanja u kategoriji pionira.

PIONIRI U-9

Zaostalu utakmicu 10. kola danas će odigrati Bratstvo iz Gornjeg Bazja te Graničar Bušetina. Domaćinu će ovo biti prilika da se odvoje od dvije posljednjeplasirane momčadi, dok će gosti u slučaju pobjede smanjiti zaostatak za vodećom Viroviticom na devet bodova.

rr 13

U 11. kolu Graničar Bušetina će na domaćem terenu ugostiti Slatinu, Pitomača će gostovati kod Bratstva, Virovitica u petak dočekuje milanovački Sokol, dok bi se utakmica između No Limit Tvina i Suhopolja trebala odigrati u utorak 3. svibnja.

rr 12

PIONIRI U-11

Ovog vikenda aktivnosti kod pionira U-11 neće biti. Susret između Virovitice i Graničar Bušetine trebao bi biti odigran u ponedjeljak 2. svibnja, dok bi Rezovac i Sokol snage trebali odmjeriti u utorak 10. svibnja.

rr 14

PIONIRI U-13

Vodeća čačinačka Mladost ovog će vikenda gostovati kod Podgorja koje se trenutno nalazi na šestom mjestu, Borova će na svom terenu ugostiti Školu nogometa Orahovica, Gradina dočekuje Mikleuš, dok će Graničar Bušetina i Virovitica snage odmjeriti u Okrugljači u nedjelju.

rr 15

PIONIRI U-15

Nogometaši Pitomače, koji su proteklog vikenda upisali i više nego uvjerljivu pobjedu u Čađavici, ovog vikenda na svom terenu dočekuju Mladost iz Čačinaca. Škola nogometa Graničar Bušetina u Okrugljači ugošćuje čađavačku Mladost, dok se u posljednjem susretu kola susreću Bilogora 1947. i Podravac iz Sopja

rr 16

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content