Potraga za uskršnjim jajima privukla velik broj mališana u park kod slatinske sekvoje

Park kod Hrvatskog stabla godine, slatinske sekvoje, jučer (subota) je bio prepun mališana i njihovih roditelja, baka i djedova.

Naime, ondje se održala manifestacija ”Potraga za uskršnjim jajima”. Uzbuđeni i nasmijani mališani pretraživali su područje parka kako bi pronašli što više skrivenih pisanica. Program manifestacije upotpunila je predstava zagrebačkog Dječjeg kazališta Šareni svijet ”Vesele i lude zgode, vuka, zeca i male rode”. Osim uživanja u predstavi, mališani su mogli sudjelovati u radionicama i raznim igrama koje su za njih pripremile članice Društva ”Naša djeca” Slatina, a roditelji su mogli posjetiti štand Udruge s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina te kupiti uskrsne dekorativne predmete koje su članovi sami izradili.

Vrhunac je bio dolazak Motozečeva, članova Motokluba ”Speed” Slatina koji su djeci dijelili čokoladne pisanice, a u njihovoj pratnji je bio uskrsni zec s kojim su se mališani mogli fotografirati. 

Pokrovitelji ove manifestacije su bili Grad Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine, a organizator Slatinski informativni centar. (adf; Foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content