Predstavljamo izvođače CMC festivala: Željko & Zvone Bebek, Ivana Kovač, Nina Donelli, Marija Jelovečki

Legendarni Željko Bebek će u dva dana CMC festivala otpjevati najveće hitove i predstaviti novi singl

U Vodice nam i ove godine stiže “dobri duh” CMC festivala, Željko Bebek. Teško je nabrojati koliko je puta oduševio prisutnu publiku u Vodicama, ali jedno je sigurno – Željko već godinama ne propušta niti jedno izdanje festivala, a ove godine će zajedno sa sinom Zvonom izvesti aktualni singl “Kakav otac, takav sin”.

“Biti u Vodicama u vrijeme CMC festivala znači pripadati jednom odabranom, na neki način elitnom, društvu pop i zabavne glazbe. U našoj glazbenoj industriji imati CMC festival znači imati nekoga tko nas najbolje podržava u svemu što mi radimo u želji da hrvatska glazba raste i da dobije svoje mjesto i ulogu kakvu je desetljećima ranije imala”, rekao je Željko.

Legenda domaće glazbe ističe da druženja nisu jedino zboga čega se uporno vraća na CMC festival. Brojne pjesme koje je upravo u Vodicama predstavljao prijašnjih godina postale su hitovi koji će se slušati i godinama kasnije. “Ja po kafanama”, “Ono nešto naše”, “Sto sam dana pio” ili prošlogodišnja, “Kupit ću nam sat”, tek su neke od njih. Preostaje nam zaključiti da će tako biti i s ovogodišnjim singlom “Kakav otac, takav sin” kojega će predstaviti na festivalskom dijelu zajedno sa sinom Zvonom.

Zarazna energija Ivane Kovač i ovoga ljeta natjerati će Vodičane na ples

Prva dama hrvatske zabavne glazbe prošle je godine s pozornice CMC festivala u Vodicama ohrabrivala porukom “Idemo dalje”, a ove će godine pjevati “To se desi”.Ljeto je pred vratima, a s njim i druženja koja su za Ivanu Kovač najbolji dio festivala u Vodicama.

“Mora biti dobro! Ide festival, ide lito, ide pisma! Imam super pismu, prava zabavna glazba kakvu volim i slušam, jako se veselim festivalu”, istaknula je Ivana.

Za ovogodišnji CMC festival u Vodicama spremila je poletnu pjesmu ljubavne tematike kojom će rasplesati sve prisutne na vodičkoj rivi, kao i svake godine. Zato 10. i 11. lipnja budite spremni u Vodicama zapjevati i zaplesati uz stihove.

“U životu to se desi, ili ništa ili sve si, da mi suze teku neću, još ću naći ljubav veću.
U životu to se desi, ili nisi ili jesi, zaplakat ćeš jednom i ti, a ja negdje sretna biti”

Popularna Nina Donelli izvedbom pjesme “Lude noći” garantira nezaboravan provod

Već poznato lice festivala u Vodicama, i jedna od najpopularnijih izvođačica u rodnoj Sloveniji, Nina Donelli, vraća nam se i ove godine na festivalsku pozornicu središnjeg trga u Vodicama.
 
“Meni je tamo predivno, a uvijek je stvarno super atmosfera i nastup i sve zajedno u Vodicama. Treba mi samo dobro društvo, haljina i ja sam spremna za nastup”, najavila je Nina.
 
Dobro društvo u blizini, a uz njega i dobra pjesma, pravi su recept za zabavu i skupljanje simpatija publike, a Nina zna kako to sve savršeno iskombinirati. Na ovogodišnjem CMC festivalu predstaviti će se pjesmom “Lude noći”, a nema sumnje da će festivalska noć biti upravo kakvom je naziv pjesme opisuje. Autori pjesme su prekaljeni tim Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević, dok je za videospot sniman na čarobnom jezeru Bled zaslužna Roxpro produkcija.
 
“Nadam se da ćemo lude noći provesti na CMC festivalu u Vodicama, da će se publici svidjeti i da će biti povod za ludi provod”, najavila je Nina tako ludu noć 11. lipnja.

Talentirana Marija Jelovečki prvim nastupom u Vodicama predstavljati će mlade generacije

 Na mladima svijet ostaje – pa će tako svoju generaciju na CMC festivalu u Vodicama prvi puta predstaviti mlada talentirirana pjevačica Marija Jelovečki.
 
“Nisam očekivala da ću tako brzo uspjeti doći do svog prvog festivala i samostalnog nastupa. Sve me to raduje jer znam da sam na dobrom putu, da radim nešto što valja i što publika prihvaća, a ujedno i mene čini sretnom. U Vodicama ću biti dobrog duha, puna energije, euforije, adrenalina i osmijeha”, uzbuđeno je Marija najavila svoj debi na velikoj vodičkoj pozornici.
 
U Vodice stiže sa snažnom baladom “Sanjam još brod” koju glazbeno potpisuju Marko Vukes i Toni Ćosić iz Rubikon Sound Factoryja, dok je za tekst pjesme i videospot zaslužna Nevena Vukes.
 
Osmijeh, pozitiva i sjajna pjesma – glavni su aduti Marijina velikog debija.

(cmc.com.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content