Prvosvibanjska radna akcija u osječkom Azilu: “Generalka “ kućica uz neizostavni grah

Osječki Azil Udruge Pobjede jedva je dočekao popuštanje mjera kako bi se ponovno mogli okupljati na druženjima i organizirati različita događanja. Sve će započeti s proslavom Praznika rada.

– Slavimo zajedno, u dobrom društvu, uz solidarnost, dobra djela i još bolji grah. Znamo da ovaj grad voli svoj Azil i obratno, da kerovci vole ljude koj čine taj grad – poručuju iz osječkog Azila.

Druženje kreće 1. svibnja u Azilu u Nemetinu već od 10 sati prijepodne, a trajat će sve do 18 sati. Proteći će radno u proljetnom čišćenju, a kerovci s nestrpljenjem iščekuju “generalku” svojih kućica.

– S obzirom na to da ih se kod nas skućilo 180, trebaju i vašu pomoć. Da ne mislite da će se samo radit, iako s kerovcima ni to nikad nije teško, neće. Bit će tu, osim uvijek dobro raspoloženog društva i fine papice kojom će vas kerovci počastit – što drugo za nego prvomajski grah! Onaj najbolji, suosjećajni, jer se u Azilu misli na sve životinje – ističu u svojoj objavi veselo i optimistično prijatelji životinja.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content