U Dječjem vrtiću Bubamara, Ljubica Njegić, odgojiteljica u mirovini, predstavila djeci svoju slikovnicu “Čitajmo zajedno”

U Dječjem vrtiću Bubamara u Gornjem Bazju danas (srijeda) je Ljubica Njegić, odgojiteljica u mirovini, djeci predstavila svoju slikovnicu “Čitajmo zajedno”. Ljubica je djeci pročitala nekoliko zanimljivih pjesama po svom izboru, a mališani su ju sa zanimanjem slušali i rado s njom razgovarali o likovima iz pjesama te samoj slikovnici.

Kako bi ovaj događaj ispunili s još više veselja, pjesmom i plesom, u goste je pristigla i teta Nada Bartolić, uvijek drago viđen gost u Dječjem vrtiću Bubamara. Nada se s veseljem odazvala pozivu te je s djecom odsvirala i zapjevala dobro poznate pjesmice.

– Izuzetno smo sretni i zahvalni što je teta Ljubica izabrala djecu iz našeg vrtića, a ovom prilikom želimo joj i zahvaliti na prekrasnoj slikovnici. Također, zahvaljujemo se i općini Lukač te načelniku Đuri Bukviću za financirane tiska slikovnice te nam je izuzetno drago što smo zajedničkim snagama omogućili da svako dijete našeg vrtića ode s jednom slikovnicom – kažu iz vrtića.

Kako je spomenuto, Ljubica je svakom djetetu na kraju druženja poklonila slikovnicu, a djeca su tetama zahvalila poklonovši im radove koje su sami izradili.

Fotogaleriju druženja možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, Dječji vrtić Bubamara Gornje Bazje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content