Uskrsna čestitka predsjednika GO HDZ-a Slatina Igora Fazekaša

U povodu nadolazećih uskrsnih blagdana, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Slatina Igor Fazekaš uputio je uskrsnu čestitku:

– Uskrs je najveći kršćanski blagdan, a u izazovima današnjice, neka nas ovo vrijeme podsjeti da nakon tame dolazi svjetlo, nakon straha dolazi snaga, nakon smrti dolazi život i spasenje u uskrslom Kristu koji nam pruža utjehu i nadu da dobro uvijek pobjeđuje zlo!

Želim da uskrsna poruka vjere, mira, zajedništva i ljubavi dođe u sve Vaše domove u kojima ćete u obiteljskom okružju, u miru i toplini svoga doma, u zajedništvu i duhu najvećeg blagdana za nas kršćane, sa svojim obiteljima u dobru i radosti provesti ovaj blagdan. Upravo je Marijin zaručnik primjer kako se nositi s teškoćama i iskušenjima: hrabro, strpljivo i s vjerom!

Želim da svi u svom srcu pronađemo vjeru i hrabrost nositi se sa svakodnevnim izazovima!

Prisjetimo se žrtve Isusa Krista koju je podnio za nas, ali se prisjetimo i žrtve svih onih koji su položili svoje zdravlje i živote za našu Domovinu kako bi bila slobodna i kako bi mogli živjeti u miru i u miru proslaviti i ovaj Uskrs.

Svim kršćanskim vjernicima u našoj županiji, u ime Gradske organizacije HDZ-a gada Slatine i svoje osobno ime srdačno čestitam najveći blagdan Uskrs!

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content