1. ŽNL Bakljada u Sladojevcima, Vencl dvostruki asistent u bitnoj pobjedi Slavonije: Derbi u Voćinu bez pobjednika, Borova šest puta zatresla mrežu Domagoja Lozera

Proteklog su vikenda odigrane utakmice 23. kola 1. županijske nogometne lige. I ovo je kolo bilo izuzetno efikasno…

Bratstvo je na Školskom vrtu pobijedilo Crnac 4:2. Domaća momčad odlično je ušla u susret i povela 2:0 u koprodukciji Denisa Kovača i Kristijana Mrazovića. Prvo je u 13. minuti Mrazović asistirao Kovaču, a zatim je u 33. minuti Kovač asistirao Mrazoviću. Minutu prije odlaska na odmor gosti iz Crnca smanjili su zgoditkom Slavena Mimića. Prvi dio odlično je odigrao Kristijan Mrazović, a svoj talent nagovijestio je i mladi Mateo Ivoš. U 47. minuti Ivan Jukić poravnao je rezultat na 2:2. Pitanje pobjednika riješio je Leo Hokman. Prvo je sam pogodio gostujuću mrežu u 50. minuti, a zatim je asistirao Vedranu Bajiviću za konačnih 4:2. Momčad Bratstva imala je još nekoliko odličnih prilika za pogotke.

Bratstvo Gornje Bazje – Crnac 4:2
Igrač utakmice: Leo Hokman

Derbi je odigran u Voćinu, gdje je drugoplasirani domaćin ugostio novopečenog prvaka Podravac iz Sopja. Domaći su na početku pozdravili nove prvake, a zatim krenuli s ciljem da dođu do pozitivnog rezultata. U šestoj minuti momčad Voćina povela je zgoditkom Ivana Čovića. Obostrano su se nizale prilike, ali se rezultatom 1:0 otišlo na odmor. Nakon osam minuta igre u drugom dijelu Deni Kucljak je poravnao na 1:1. Tri minute kasnije Nikola Tomić odličnim zgoditkom ponovno dovodi Voćin u prednost. Konačnih 2:2 postavio je u 58. minuti Zdenko Lončarek iz kaznenog udarca.

Voćin – Podravac Sopje 2:2
Igrač utakmice: Nikola Tomić

Slavonija je u Sladojevcima svladala prošlosezonskog prvaka Slogu iz Zdenaca. Gosti su došli u kompletnom sastavu, ali to nije obeshrabrilo domaću momčad. Domaći su igrali zatvorenije s ciljem da iz kontri ugroze gostujuća vrata. U 22. minuti na asistenciju Tina Vencla, Kristian Ferenčak postiže prvi zgoditak za domaću momčad. Samo četiri minute kasnije Dražen Duspara poravnao je na 1:1. U 59. minuti sijevnula je još jedna domaća kontra, Tin Vencl je ponovno asistent, a ovog puta realizator je bio Zlatko Miler za konačnih 2:1. Vencl je uz dvije asistencije napravio veliki posao u obrani zaustavivši ponajboljeg gostujućeg igrača Milana Prlića.

Slavonija Sladojevci – Sloga Zdenci 2:1
Igrač utakmice: Tin Vencl

Mladost je u Miljevcima došla do važnih bodova u borbi za opstanak u ligi. Pobijedila je Gradinu s 11:0. Gosti su u Miljevce doputovali sa samo osam igrača, što je domaćim nogometašima samo olakšalo put do pobjede. Šest zgoditaka za mladost postigao je Danijel Zebec (3′, 10′, 17′, 56′, 58′, i 73′). Tomislav Lijić tri puta je pogodio mrežu Gradine (78′, 80′ i 82. minuta), dok su po jednom strijelci bili David Jakšić u 7. i Dario Pohiba u 37. minuti.

Mladost Miljevci – Gradina 11:0
Igrač utakmice: Danijel Zebec

Mikleuš je bio uvjerljiv na svom terenu u susretu s Podgorjem. Prva dva zgoditka postigao je Josip Jančić u drugoj i 28. minuti. Na 3:0 povećao je Danko Šimunić dvije minute prije odlaska na odmor. Svojim trećim zgoditkom u 50. minuti Josip Jančić povisio je na 4:0. Dvije minute kasnije Tomislav Krmpotić smanjuje na 4:1. Do kraja utakmice nogometaši Mikleuša postigli su još tri zgoditka. Strijelci su bili Ivo Dujmić u 59. minuti, Danko Šimunić u 62. i Tomislav Giber u 78. minuti.

Mikleuš – Podgorje 7:1
Igrač utakmice: Josip Jančić

U zanimljivoj utakmici Rezovac je u Čačincima poveo protiv domaće Mladosti zgoditkom Patrika Bazijanca u 17. minuti. Dvije minute kasnije izjednačio je mladi Ante Đorđević. Tim se rezultatom otišlo na odmor. U drugom dijelu gosti dolaze do uvjerljive pobjede. Prvo je Ivan Pilinger svojim zgoditkom u 63. minuti doveo Rezovac ponovno u prednost. Priču je zaključio s dva pogotka u 71. i 80. minuti Mateo Tomić. Najbolji na terenu bio je Toni Topić, koji je, uz obrambene zadaće, dva puta asistirao za zgoditke.

Mladost Čačinci – Rezovac 1:4
Igrač utakmice: Toni Topić

U derbiju za vrh tablice Borova je s visokih 6:1 pobijedila Dinamo u Četekovcu. Gosti su poveli zgoditkom Karla Draganića u 11. minuti. Poravnao je Hrvoje Ibričić u 25. minuti. Deset minuta kasnije Borova ponovno vodi pogotkom Matea Gegića. U drugom dijelu Borova postiže još četiri zgoditka. Strijelci su bili Karlo Draganić u 50. minuti, Mateo Gegić u 52. minuti, Dominik Hodak u 62. i Luka Lokinger u 76. minuti.

Dinamo Četekovac – Borova 1:6
Igrač utakmice: Karlo Draganić

(www.icv.hr, mš, foto: facebook, NK Slavonija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content