1. ŽNL Keler i Zebec strijelci u važnoj pobjedi Miljevčana, Kovač i Hokman ‘presudili’ Zdenčanima, Perić peterostruki strijelac u Voćinu

Proteklog su vikenda odigrani susreti 21. kola 1. županijske nogometne lige. Bratstvo je u jedinom subotnjem susretu nastavilo s dobrim proljetnim igrama i rezultatima. Na svom Školskom vrtu pobijedilo je prošlosezonskog prvaka Slogu iz Zdenaca 3:1. Domaća momčad povela je u prvom dijelu zgodicima Denisa Kovača u 3. i Lea Hokmana u 39. minuti. U 56. minuti na 2:1 smanjio je gostujući igrač – trener Danijel Ciglar. Konačnih 3:1 postavio je svojim drugim zgoditkom Denis Kovač u posljednjim trenucima utakmice.
Igru domaće momčadi nosio je Marijan Holec odličnom igrom u obrani te s dvije asistencije u napadu. Solidnu partiju na vratima pružio je i Stjepan Viljevac.

Bratstvo Gornje Bazje – Sloga Zdenci 3:1
Igrač utakmice: Marijan Holec

U uzbudljivoj i efikasnoj utakmici u Sladojevcima u kojoj su snage odmjerili domaća Slavonija i Borova, postignuto je čak šest zgoditaka. Domaća momčad povela je zgoditkom Zlatka Milera u 31. minuti, ali samo tri minute kasnije gosti su poravnali na 1:1 pogotkom Darka Obžetića. S rezultatom 1:1 otišlo se na odmor. U 51. minuti Mateo Gegić dovodi Borovu u prednost od 2:1. Devet minuta kasnije Mateo Novaković je poravnao na 2:2. Borova ponovno vodi u 81. minuti drugim pogotkom Gegića. U posljednjim trenucima na konačnih 3:3 poravnao je Antonio Radonjić.

Slavonija Sladojevci – Borova 3:3
Igrač utakmice: Mateo Gegić

Dinamo je u Četekovcu bio bolji od Rezovca rezultatom 4:1. Domaća momčad povela je zgodicima Mateja Dorinke u 20. i Leona Kokoške u 29. minuti. Dinamo na početku drugog dijela nastavlja s opasnim napadima. U 48. minuti, nakon prekršaja na Leonu Kokoški, glavni sudac Siniša Ličinić pokazao je na bijelu točku, ali je gostujući vratar Nikola Pleša nadmudrio Mateja Dorinku. Domaći promašaji kažnjeni su u 57. minuti, kada je Dario Godeč smanjio rezultat na 2:1. Pitanje pobjednika riješeno je u posljednjih desetak minuta. U tom periodu domaća momčad postigla je još dva pogotka, strijelci su bili Tomislav Ribić u 83. i Hrvoje Ibričić u 89. minuti.

Dinamo Četekovac – Rezovac 3:1
Igrač utakmice: Leon Kokoška

Voćin je s 10:0 svladao Gradinu, koja je doputovala s deset igrača, da bi utakmicu završila s osam igrača, jer su zbog ozljeda teren napustili Jasmin Brtan i Predrag Počuč. Pet zgoditaka za Voćin postigao je Franjo Perić (8′, 52′, 55′, 59′, i 61′), dva puta gostujuću mrežu pogodio je Nikola Tomić, a po jednom Ivan, Hrvoje i Josip Čović.

Voćin – Gradina 10:0
Igrač utakmice: Franjo Perić

U Miljevcima je domaća Mladost uhvatila ‘posljednji vlak’ u borbi za opstanak u ligi. Pobijedila je nekompletnu Mladost iz Čačinaca 3:2. Domaća momčad povela je zgoditkom Alena Kelera u 33. minuti. Poravnao je Matija Ognjenović sedam minuta kasnije. Nakon deset minuta igre u drugom dijelu Keler ponovno dovodi domaću momčad u prednost. Pet minuta kasnije Alen Ćaić poravnao je na 2:2. Pitanje pobjednika riješio je Danijel Zebec svojim pogotkom u 80. minuti.

Mladost Miljevci – Mladost Čačinci 3:2
Igrač utakmice: Alen Keler

Vodeći Podravac iz Sopja, nakon nekoliko uvjerljivih pobjeda, s dosta muke došao je do tri boda na gostovanju u Mikleušu. U prvom dijelu domaća momčad povela je pogotkom mladog Matka Mikloševića u 20. minuti. U pauzi gostujući trener Mario Tolo malo je presložio svoju momčad te je u igru uveo Mateja Androša. Prvo je u 53. minuti poravnao Mihael Šoštar, a najbolji strijelac lige Antonio Babec svojim pogotkom u 71. minuti donio je preokret i tri boda gostima iz Sopja.

Mikleuš – Podravac Sopje 1:2
Igrač utakmice: Matej Androš

Vodeći Podravac sada je na 58 bodova, dok drugoplasirani Voćin ima 11 bodova manje. Uz Gradinu, koja je sigurni ‘putnik’ u niži rang natjecanja, žestoku bitku za opstanak nastavljaju miljevačka Mladost (13. mjesto – 20 bodova), Crnac (12. mjesto – 20 bodova), Podgorje (11. mjesto – 21 bod), te Slavonija iz Sladojevaca (10. mjesto – 21 bod).

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content