2. NL NS SJEVER/ISTOK Pitomača ostala bez bodova na gostovanju u Đurđevcu, a Suhopolje ‘kod kuće’ protiv Daruvara: Voćin došao do dvije pobjede u Slatini

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 14. kola 2. NL NS Sjever/Istok.

DRUGA NL POČETNICI (U-11)

Nogometaši Bratstva stigli su do pobjede na gostovanju u Virovitici kod No Limit Tvina. Strijelci za sigurnu pobjedu rezultatom 3:0 bili su Nino Bota, Ivan Špoljar i David Zdjelar

Drugoplasirani đurđevački Graničar slavio je protiv Pitomače na svom terenu. Luka Jozek doveo je domaći sastav u prednost nakon četiri minute igre, izjednačio je Šimun Kunić, no Jozek je svojim drugim zgoditkom vratio prednost na stranu domaćina. Za 3:1 pobrinuo se Petar Šiptar, dok je Jozek kompletirao ‘hat-trick’ u 48. minuti za konačnih 4:1.

Istim rezultatom završena je utakmica između Slatine i Voćina u kojoj su gosti upisali pobjedu. Voćin je poveo 2:0 golovima Karla Jakovića i Josipa Jozića do 22. minute, smanjio je Nikola Ostojić u 28. minuti, dok je utakmicu riješio Ante Jozić s dva svoja pogotka, u 41. i 45. minuti.

Podravac je u Virju sa sigurnih 5:1 slavio protiv orahovačkog Papuka. Tara Posavec dovela je domaći sastav u vodstvo u 8. minuti, izjednačenje je stiglo preko Emanuela Šormana u 13., dok su se do kraja utakmice u strijelce još upisali Luka Šoš, Mihael Grivić, te Robert Bogdan koji je postigao dva pogotka. 

Suhopolje je na svom terenu s minimalnih 2:1 poraženo od Daruvara. Gabrijel Doljanin i Ian Boroš doveli su goste u prednost, dok je konačan rezultat postavio Domagoj Pasarić.

tt 12

DRUGA NL MLAĐI PIONIRI (U-13)

Bratstvo iz Gornjeg Bazja i No Limit Tvin podijelili su bodove rezultatom 2:2. Leona Radi pogodila je za vodstvo domaće momčadi u drugoj minuti, izjednačio je Leon Podravac sedam minuta kasnije, dok je u 14. minuti Josip Đurđević vratio prednost na stranu ‘akademaca’. Konačnih 2:2 postavio je Podravac svojim drugim golom u 40. minuti.

Pitomača je upisala visok poraz na gostovanju u Đurđevcu. Čak osam pogodaka za Graničar postigao je Luka Kolar, a po jedan gol dodali su Toma Ferderber, Viktor Turbelija i Lucian Lacković. Jedini zgoditak za Pitomaču postigao je Fran Torbašinović.

Slatina je uzvratila za poraz od Voćina u mlađoj konkurenciji, a pobijedili su rezultatom 3:0. Dorijan Šikić pogađao je mrežu gostiju u 29. i 59. minuti, a pogodak je postigao i Ian Maleković.

Podravac je stigao do nove pobjede protiv Papuka. Ivano Bukovčan postigao je dva, a Ivano Vranić, Ivan Bortulić i Luka Ormanec po jedan pogodak za uvjerljivih 5:0.

Sigurnu pobjedu upisao je i Daruvar koji je u Suhopolju slavio protiv domaće momčadi s 9:1. Tri zgoditka za goste postigao je Karlo Vujanić, dva Toni Njegomir, a po jedan David Čakanić, Marko Čović, Teo Sivonjić i Lukas Lukić. Ivano Huđ bio je jedini strijelac za ‘grofove’.

tt 13

DRUGA NL PIONIRI (U-15)

Golovima Ivana Crnojevića, Franka Kožnjaka, Eme Vanjhal, Leonnarda Alavanje i Marka Sabolića No Limit Tvin došao je do slavlja protiv Bratstva rezultatom 5:0, a Dino Mujić i Dominik Vranić riješili su utakmicu između Daruvara i Pitomače u korist domaće momčadi.

Voćin je s dva pogotka Nikole Kolića i jednim golom Mateja Markovića slavio u Slatini s 3:0, dok je Podravac na svom terenu pobijedio Papuk s 14:1. Po dva zgoditka za domaćine postigli su Gabrijel Stoiljković, Niko Trnski, Matija Rušak, Leon Baltić i Marko Patriarka, po jedan Fran Pavunić, Luka Čižmešinkin, Luka Babec i Roko Stanešić, dok je pogodak za Papuk postigao Petar Zavada.

‘Žuto-zeleni’ su na svom terenu poraženi od Daruvara. Dva pogotka za goste postigao je Goran Flanjak, jedan je upisao Ivan Jaković, a jedini strijelac Suhopolja bio je Mihael Metzger.

tt 14

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content