2. ŽNL ISTOK Dolački DOŠK čuva vodeću poziciju: U ‘leđa’ im sada gleda josipovački Dinamo, a tri kola prije kraja razlika iznosi pet bodova

Gotovo cijelu sezonu vodila se bitka između DOŠK-a i Zrinskog za prvo mjesto prvenstvene ljestvice, no nakon nekoliko lošijih rezultata kluba iz Nove Bukovice došlo je do promjena. U ‘leđa’ dolačkom klubu sada gleda Dinamo iz Josipova koji će u Ćeralijama odigrati prvu utakmicu 16. kola. 

Sada će Dinamo čekati ‘kiks’ DOŠK-a koji u nedjelju gostuje u Čađavici kod Mladosti 1930. kako bi ‘otopili’ pet bodova prednosti, s napomenom da će posljednje ligaško kolo Dinamo i DOŠK odigrati u Josipovu

Zanimljivo je i u ‘donjem domu’ tablice gdje se vodi borba između Krčevine i bakićke Mladosti. Samo jedan bod dijeli ove dvije momčadi tri kola prije kraja, a ostaje za vidjeti hoće li i tu biti promjena nakon ovog vikenda. Krčevina će gostovati kod Zrinskog, a Mladost u Grabiću.

Derbi ‘sredine’ tablice koji osim potencijalnog pomaka na tablici ne donosi previše toga, odigrat će u Velikom Rastovcu Munja i Standard.

2. ŽNL Istok, 16. kolo – Subota, 7. svibnja u 17 sati

Ćeralije – Dinamo Joispovo

2. ŽNL Istok, 16. kolo – Nedjelja, 8. svibnja u 17 sati

Mladost 1930. Čađavica – DOŠK Dolci (igra se u 14 sati)

Zrinski Nova Bukovica – Krčevina Čađavački Lug

Munja Veliki Rastovac – Standard Nova Šarovka

Grabić – Mladost Bakić

2 1

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content