3. HNL SJEVER Nogometaši Virovitice sve imaju u svojim rukama, u Koprivnici ne smiju izgubiti

Momčad Virovitice u Doigravanju za ostanak gostuje na gradskom stadionu Ivan Kušetek Apaš gdje igra s Koprivnicom. Domaća momčad osigurala je opstanak u ligi, pa može igrati bez opterećenja, dok se za Virovitičane to još ne može reći. Pozitivno je to što sami odlučuju o svojoj sudbini. ‘Narančasto–crnima’ je dovoljan i jedan bod za osiguranje ligaškog statusa.

U tom slučaju mogu biti bodovno izjednačeni s Rudarom i Podravcem iz Virja ili samo s jednom od tih dviju momčadi, a u sva tri slučaja Virovitica ima bolji međusobnim omjer. U slučaju poraza, o kojemu nitko niti ne razmišlja, Virovitičani bi ovisili o ishodu susreta u Virju između Podravca i orahovačkog Papuka.

Pobjedom bi momčad iz Virja preskočila Viroviticu, a remi ili pobjeda Papuka ostavlja momčad Virovitice i iduće sezone u 3. ligi. Obje momčadi u subotnjem koprivničkom susretu trebale biti kompletne jer nemaju kažnjenih igrača.

Virovitičani su protekle srijede pobijedili u kup utakmici na gostovanju u Pitomači. To im može biti psihološka podrška za subotnju tešku utakmicu, ali su se s druge strane iscrpili.
Igračima motiva neće nedostajati i sigurno će svi kojima trener Krešimir Crvenka ukaže povjerenje pružiti svoj maksimum.

Podsjetimo, ove sezone Koprivnica i Virovitica već su igrali dva puta. Jesenas u Virovitici gosti su pobijedili 3:1, dok je proljetos na koprivničkom Apašu bilo 1:1. Virovitičani bi bili prezadovoljni da se spomenuti rezultat ponovi.

Glavni sudac će biti Nino Šimatović, prvi pomoćnik je Marin Čosić, a drugi Patrik Tkalčević. Četvrti sudac je Karlo Klobučarić, dok će delegat biti Davor Drvenkar.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content