Drugo i treće mjesto za učenike Učeničkog doma na državnoj Domijadi u Rovinju

Od 15. do 17. svibnja u Rovinju je održana 45. državna Domijada. Manifestacija je to na kojoj se natječu učenici iz pet regija Hrvatske koji su pravo nastupa izborili osvojivši prva mjesta na prethodno održanim regionalnim Domijadama.

Učenički dom iz Virovitice predstavljali su košarkaši (voditelj noćni pazitelj Darko Kovačević), šahisti (voditelj odgajatelj Hrvoje Žunec) i odbojkašice (voditelj odgajatelj Ivan Kelečić) u sportskom dijelu natjecanja te plesni izraz (voditeljica odgajateljica Suzana Sokele) u sklopu scensko-glazbeno-plesnog područja i modni dizajn (voditeljica odgajateljica Lucija Viktorija Suvajac) u sklopu likovne i primijenjene umjetnosti.

Naši su šahisti u sastavu Jakov Šoš, Jan Ringel, Ivan Jadek i Lorena Vlašić osvojili odlično 2. mjesto. Plesnom točkom predstavile su se Viktoria Andrijević, Ella Kotaran, Josipa Ditrih, Helena Premužić, Ninet Drljanac i Leonarda Šrajber te osvojile 3. mjesto. Prvo mjesto učeničkog žirija te posebnu pohvalu prosudbenog povjerenstva dobio je modni dizajn.

– Bila je ovo još jedna uspješna Domijada na kojoj smo, osim osvojenih mjesta, u najboljem svjetlu prezentirali naš dom te rad i sinergiju naših učenika i odgajatelja – rekla je voditeljica odgajateljica Gabrijela Slamić.

(www.icv.hr, gs, foto: Učenički dom Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content