Društvo ”Naša djeca” Slatina dobilo na korištenje novi prostor

Danas (subota) je presijecanjem vrpce simbolično otvoren novi prostor koji je Grad Slatina ustupio na korištenja Društvu ”Naša djeca” Slatina u zgradi 2 Posjetiteljsko-interpretacijskog EPIcentra Sekvoja.

Prostor je otvorio slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić uz pomoć predsjednice Društva Ivane Strupar i malih članica.

Uz riječi zahvale gradonačelniku i Gradu Slatini na potpori, te svima koji donacijama pomažu u aktivnostima Društva, predsjednica Ivana Strupar iskoristila je prigodu izrazi veliko zadovoljstvo što su dobili lijep, funkcionalan i adekvatan prostor u kojem će s još većim entuzijazmom prionuti daljnjim, ali i nekim novim aktivnostima.

Jedna od tih prepoznatljivih aktivnosti je i Dječji kutak ”Veseli sat” kojeg je djeci na pune dvije godine uskratila pandemija. Zato je danas s ovim otvorenjem novog prostora, nakon kraćeg programa prožetog recitacijom i plesom najmlađih, simbolično stigao i povratak ”Veselog sata”. Igre je bilo i prije, ali još nikad u ovakvom prekrasnom zelenom ambijentu pod krošnjama jedinstvene slatinske sekvoje.

Inače, ”Veseli sat” namijenjen je djeci od jedne do sedam godina starosti i održavat će se svake subote od 10 do 11 sati, a kako kažu članice Društva, na njega su i dobrodošla i sva ostala djeca koja će kroz igru i druženje, ali i razne edukativne radionice, imati priliku i puno toga novoga naučiti.

(www.icv.hr, adf, dj; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content