FOTO Papuk izbacio Borovu i rutinski prošao u polufinale Županijskog nogometnog kupa

Orahovački trećeligaš Papuk u četvrtfinalu Županijskog nogometnog kupa rutinski i sigurno svladao je županijskog prvoligaša Borovu na svom terenu u Orahovici s konačnih 5:1.

U prvom poluvremenu Orahovčani su tek jednom zatresli mrežu svog današnjeg gosta, a strijelac je bio Jurica Šantić u 37. minuti. U drugom dijelu se ‘otvorilo’, mrežu Borove pogodili su Zvonimir Špoljarić već u 48. minuti, svoj drugi pogodak postigao je Jurica Šantić u 63. minuti za 3:0, dok je na 4:0 samo minutu kasnije povisio Marin Čavić. Peti, a ujedno i posljednji zgoditak u mrežu gostujućeg vratara Mihaela Solara ubacio je Stipe Čavić. Za ‘počasni’ pogodak momčadi trenera Stipe Rebića pobrinuo se najbolji gostujući strijelac Darko Obžetić u 73. minuti susreta.

-Odigrali smo ozbiljno, pokazali da smo kvalitetnija momčad i zasluženo slavili. Moram čestitati momcima na jako dobroj partiji i sada slijedi priprema za nastavak lige za ostanak u 3. HNL Sjever, kao i polufinale Županijskog kupa – rekao je nakon susreta novi trener Papuka Saša Tir.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content