FOTO Završila sezona na travnjacima 2. ŽNL Zapad: Lukač 05 proslavio naslov, Dinamo iz Kapele Dvora viceprvak

Proteklog je vikenda odigrano posljednje, 18. ovosezonsko kolo 2. županijske nogometne lige Zapad.

Dvije najuspješnije momčadi ovog proljeća igrale su u Lukaču, novi prvak Lukač 05 i milanovački Sokol. Domaći su poveli zgoditkom gostujućeg igrača Tomislava Kožnjaka. Poravnao je Josip Lanšćak. Do odlaska na odmor Lukač 05 postiže još četiri zgoditka. Strijelci su bili Mateo Nemčec dva puta te Josip Šoštar i Ivan Topić po jednom. U drugom dijelu gosti su se razigrali i ublažili poraz. Još jednom je gostujuću mrežu pogodio Mateo Nemčec, dok je oba zgoditka za Sokol postigao Ivan Biondić, jednog iz igre, a drugog s bijele točke. Lukač je pobjedom 6:3 završio uspješnu sezonu, a delegat Željko Moslavac u ime Županijskog nogometnog saveza VPŽ domaćem je kapetanu Matiji Tomšiću uručio pehar za naslov prvaka i fešta je mogla početi…

Croatia iz Grabrovnice u Špišić Bukovicu doputovala je s devet igrača, što su iskoristili igrači domaće Bilogore 1947. i došli do uvjerljive pobjede 6:2. Četiri zgoditka za Bilogoru postigao je Siniša Vlaisavljević, a preostala dva Ivan Pernar. Domaću mrežu pogodili su Josip Milaković iz kaznenog udarca i Luka Sabljić iz igre.

Dinamo je na svom terenu u Kapela Dvoru već u prvom dijelu riješio pitanje pobjednika u susretu sa Svetim Đurađem. Došli su do visoke pobjede rezultatom 5:0. Dva zgoditka postigao je Stjepan Rajnović, a po jednom su se u strijelce upisali Mirko Iličić, Rene Prugovečki i Mihael Martelo. U drugom dijelu utakmice mreže su mirovale. Ovom pobjedom Dinamo je potvrdio drugu poziciju na tablici.

Drava iz Terezinog Polja pobijedila je u Turnašici Podravec iz Dinjevca 3:2. Nogometaši Drave su poveli 2:0 zgodicima Josipa Draganića. Domaći su poravnali na 2:2 zgodicima Marija Mikolčića i Matea Malvića. Pobjedu Dravi donio je svojim pogotkom pet minuta prije kraja Antonio Paulović.

Mladost iz Vukosavljevice pobijedila je 4:1 Kladare na njihovom terenu. Pogotke za goste postigli su Sven Jurić, Matej Kovač, Antonio Raptavi i Mario Đeri, dok je jedini pogodak za domaću momčad postigao Antun Hodak iz kaznenog udarca. Kladare su sezonu završile na posljednjem mjestu i siguran su ‘putnik’ u niži rang natjecanja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content