Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica za osnovnoškolce organiziralo zanimljivu radionicu na temu pružanja prve pomoći i reanimacije

Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica pripremilo je zanimljivu radionicu za učenike petih razreda Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić. Naime, radionica je bila na temu pružanja prve pomoći i reanimacije unesrećenog, a proveli su je članovi mladeži GDCK-a Mirna Ambroš i Denis Eiichler.

-Nama je u programu edukacija djece i mladih, ali je sve stalo zbog pandemije koronavirusa. Drago nam je da je ova radionica, odnosno edukacija ponovno tu, jer je iznimno važna i korisna, a naša mladež je to izvrsno odradila – poručili su iz GDCK-a Orahovica.

Na radionici su učenici prošli teorijsku i praktičnu uvodnu edukaciju pružanja prve pomoći.

-Puno su naučili o tome kako reagirati u određenoj situaciji i spasiti nekome život. Radionicu smo završili s puno pitanja učenika te se veselimo nekoj novoj radionici. Posebno se zahvaljujemo Željku Kišu iz Gradskog društva Crvenog križa, te našim predavačima, volonterima Crvenog križa Mirni Ambroš i Denisu Eichleru – poručili su razrednici petih razreda koji su ovu radionicu i organizirali u suradnji s voditeljicom Crvenog križa u školi Ljiljanom Macanić.

(www.icv.hr, vg)

Radionica GDCK 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content