KINO PARK Ovog vikenda pogledajte “Top Gun: Maverick”, te animirani “Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda”

Ovoga vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 28. svibnja u 19 sati možete pogledati “Top Gun: Maverick”.

Izvorno ime: Top Gun: Maverick
Redatelj: Joseph Kosinski
Žanr: akcija, avantura
Uloge: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer
Trajanje filma: 131 min s
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga “prizemljio”. Kad se nađe kako obučava odred mladih pilota Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete.

A u nedjelju, 29. svibnja u 17 sati, pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda”.

Izvorno ime:
Pil’s Adventures
Redatelj: Julien Fournet
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 89 min
Godina: 2021
Država: Francuska
Sadržaj filma: Iva je siroče koje živi na ulicama srednjovjekovnog grada. Ona ima svoje tri pripitomljene lasice i preživljava tako što uzima hranu iz dvorca zlokobnog Tristaina. Jednog dana, zli namjesnik Tristain baca kletvu na princa Rolanda, čemu Iva srećom svjedoči. Iva i njezina ekipa tada kreću u nezaboravnu avanturu spašavanja Rolanda, prijestolonasljednika koji je kletvom pretvoren u neobičnu životinju. U pokušaju spašavanja princa Iva će preokrenuti cijelo kraljevstvo i naučiti da se plemenitost može pronaći na najneobičnijim mjestima.

(www.icv.hr, Kino Park)

 
- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content