KINO PITOMAČA Ove nedjelje pogledajte animirani film “Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda” i akcijski film “Sjećanja ubojice”

Ove nedjelje, 22. svibnja, u Kinu Pitomača očekuju vas dvije kino projekcije. S početkom u 17 sati pogledajte animirani film “Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda” sinkroniziran na hrvatski jezik te akcijski film “Sjećanja ubojice”.

ODVAŽNA IVA I SKRIVENO BLAGO MAGLOGRADA – SINK

Izvorno ime: Pil’s Adventures

Redatelj: Julien Fournet

Žanr: animirani

Trajanje filma: 89 min

Godina: 2021.

Država: Francuska

Sadržaj filma: Iva je siroče koje živi na ulicama srednjovjekovnog grada. Ona ima svoje tri pripitomljene lasice i preživljava tako što uzima hranu iz dvorca zlokobnog Tristaina. Jednog dana, zli namjesnik Tristain baca kletvu na princa Rolanda, čemu Iva srećom svjedoči. Iva i njezina ekipa tada kreću u nezaboravnu avanturu spašavanja Rolanda, prijestolonasljednika koji je kletvom pretvoren u neobičnu životinju. U pokušaju spašavanja princa Iva će preokrenuti cijelo kraljevstvo i naučiti da se plemenitost može pronaći na najneobičnijim mjestima.

SJEĆANJA UBOJICE

Izvorno ime: Memory

Redatelj: Martin Campbell

Žanr: akcija, triler

Uloge: Liam Neeson, Monica Bellucci, Guy Pearce

Trajanje filma: 114 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Alex Lewis je plaćeni ubojica kojeg prati savršena reputacija i preciznost. Kad se nađe u velikoj dilemi on će odbiti dovršiti posao koji krši njegov moralni kodeks, što se naravno neće svidjeti njegovim poslodavcima. Alex potom kreće u opasnu i smrtonosnu potragu za naručiteljima ubojstva prije nego ga oni sami, ali i FBI agent Vincent Serra (Guy Pearce) pronađu. Istovremenu u bijegu od kriminalaca i agenata, Alex se bori s gubitkom pamćenja što uvelike utječe na njegove odluke i onemogućava mu da posao dovrši do kraja. Kako mu sjećanja blijede, a neprijatelji mu se približavaju, Alex će morati preispitati svaki svoj korak i odlučiti kome može vjerovati.

(www.icv.hr, ib)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content