Maturanti se Quadrillom oprostili od srednje škole u šest gradova OBŽ: Danas je njihov dan

Ovogodišnji maturanti Osječko-baranjske županije, njih 2.410, otplesali su u srijedu, 25. svibnja, poznati francuski dvorski ples – Quadrillu te se na taj način oprostili od srednjoškolskih klupa.

U šest gradova županije – Belom Manastiru, Valpovu, Donjem Miholjcu, Našicama, Đakovu i Osijeku, učenici su na jedinstven način obilježili kraj jednog životnog poglavlja, a 1.482 osječkih maturanta ispratili su zamjenik župana Josip Miletić, zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Dragan Vulin te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Osječko-baranjske županije Miranda Glavaš Kul.

– Danas je njihov dan i ujedno prilika da im zaplješćemo na svemu onome što su do sada učinili, a uvjeren sam da će jednako uspješni biti i u izazovima koji su pred njima. Čestitam i njihovim roditeljima, bližnjima i predanim profesorima koji su ih sve ove godine usmjeravali i bili im podrška tijekom obrazovanja – kazao je zamjenik župana Josip Miletić.

Zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin maturantima je poručio da uživaju u svom danu i najboljim godinama svog života.

– Želja nam je da svoju budućnost grade u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji te da zajednički razvijamo naš kraj – zaključio je Vulin. 

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content