“MUDROTURA” Glavni akteri serijala “Mudrolije o motorima” legendarnim Tomosima stigli u Viroviticu

Neki kažu ‘ludost’, no strastveni ljubitelji motora Vojislav Savić i Branislav Platiša, inače glavni akteri serijala “Mudrolije o motorima”, koji na zabavan, ali i poučan način na svom Youtube kanalu ‘mudruju’ o motorima, povodom jubilarne stote emisije odlučili su iz Srbije krenuti legendarnim Tomosima put država bivše Jugoslavije i sve to nazvali “Mudrotura”. Na tom putu danas (utorak) su posjetili Viroviticu, gdje su ih ugostili članovi Oldtimer kluba Virovitica koji posjeduju velik broj spomenutih Tomosa.

Dvojac iz Srbije, odnosno trojac jer ih prati i Nikola u još jednoj ‘legendi’, Fićinom kombiju kao logistika, odmorio se u Virovitici, a ujedno i oduševio gradom i gostoprimstvom domaćina.

Foto 2 7

Veliki broj Virovitičana ‘trubio’ im je iz svojih vozila, pozdravljao, fotografirao se s njima, ali i poželio im sreću na daljnjem proputovanju po Hrvatskoj, Sloveniji, jednim dijelom Italijie, BiH, Crne Gore i na kraju ponovno do Srbije.

– Poželjeli smo im sretan put bez kvarova i da ih vrijeme i sreća prate na ovom putovanju dugom skoro 3000 kilometara – kaže predsjednik Oldtimer kluba Virovitica Tomislav Maloča.

(www.icv.hr, tm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content