Održana redovna godišnja skupština Vatrogasne zajednice grada Slatina

Jučer (četvrtak) je Vatrogasna zajednica grada Slatine održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Nakon intoniranja hrvatske i vatrogasne himne, predsjednik VZGS Branko Belošević je pozvao nazočne predstavnike dobrovoljnih vatrogasnih društava koja čine zajednicu da minutom tišine odaju počast svim poginulim i umrlom vatrogascima, kao i svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskom braniteljima, te nedavno preminulom tajniku zajednice i predsjedniku DVD-a Slatina Draganu Medvedoviću.

Predsjedavajući skupštinom, Branko Belošević je podnio izvještaj o radu zajednice u proteklom periodu i financijski izvještaj za isto razdoblje. Također, predsjednik Belošević je iznio i plan rada, kao i financijski plan za naredno razdoblje. Izvješće Nadzornog odbora podnio je Josip Bičanić, Verifikacijske komisije Josip Mikić.

Pošto je prije nekoliko dana, poslije kratke i teške bolesti, preminuo tajnik Vatrogasne zajednice grada Slatine Dragan Medvedović, vatrogasci su morali izabrati novog. Tako je na funkciju tajnice VZGS izabrana Jovana Prpić, a u Nadzorni odbor ušao je ušao Dalibor Pokupčić. Sva izvješća, kao i izbor su jednoglasno usvojeni.

Pod točkom dnevnog reda ”Pozdravna riječ gostiju i uzvanika”, nazočnima su se obratili zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Slatina Stjepan Venus i slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić. Obojica su pohvalili dosadašnji rad zajednice te im poželjeli puno uspjeha u budućnosti.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content