PIONIRI Doznajte raspored i satnicu odigravanja nogometnih utakmica kod mlađih uzrasnih kategorija

Ovog vikenda nastavlja se natjecanje u kategoriji pionira.

PIONIRI U-9

Prva utakmica 12. kola odigrat će se sutra (petak), a u Milanovcu se sastaju posljednjeplasirani Sokol i trećeplasirana Graničar Bušetina. Slatina će u subotu ugostiti Bratstvo, veliki derbi između dvije vodeće momčadi, Suhopolja i Virovitice, odigrat će se u utorak 10. svibnja, dok će dan kasnije u Pitomači istoimeni domaćin ugostiti No Limit Tvin.

rr 8

PIONIRI U-11

Utakmicu 11. kola kod pionira U-11 odigrat će u subotu Graničar Bušetina i Sokol, dok će se zaostala utakmica 10. kola između Rezovca i Sokola odigrati u utorak 10. svibnja.

rr 9
rr 10

PIONIRI U-13

12. kolom nastavlja se i natjecanje u kategoriji U-13, a prvu utakmicu sutra će odigrati Virovitica i Borova. Subota je rezervirana za dvoboe Škole nogometa Orahovica i Gradine, odnosno Mikleuša i Podgorja, dok će se posljednja utakmica odigrati u nedjelju kada se sastaju čačinačka Mladost i Graničar Bušetina.

rr 11 

PIONIRI U-15

Zaostalu utakmicu 11. kola odigrat će danas Škola nogometa Graničar Bušetina i čađavačka Mladost, dok su utakmice 12. kola na rasporedu u subotu. Podravac će ugostiti Pitomaču, čačinačka Mladost Školu nogometa Graničar Bušetina, a čađavačka Mladost Munju.

rr 12
rr 13

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content