PIONIRI Virovitica i Suhopolje nastavili s pobjedama u najmlađem dobnom uzrastu: ‘Narančasto-crni’ proslavili naslov prvaka u kategoriji U-11

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u kategoriji pionira.

PIONIRI U-9

Konkurenti za osvajanje prvog mjesta, Virovitica i Suhopolje, nastavili su s pobjedama. ‘Narančasto-crni’ na svom su terenu ugostili gradskog rivala No Limit Tvin protiv kojeg su slavili rezultatom 6:0. Po dva zgoditka za Viroviticu postigli su Petar Iličić i Jakov Bezak, jedan zgoditak postigao je Fran Runjak, dok je posljednji pogodak autogol Stjepana Borne Lovrenca.

Suhopolje je bilo bolje na gostovanju kod Graničar Bušetine rezultatom 4:1. Karlo Kojadin, Ivano Hajmaši, Dino Ljušaj i Gabriel Krivačić poentirali su za ‘žuto-zelene’, a strijelac za domaćina bio je Karlo Balogović.

Gabrijel Jurić postigao je tri, Ana Špoljar dva, a Igor Bota jedan pogodak u pobjedi Bratstva protiv milanovačkog Sokola, dok je Slatina na svom terenu bila bolja od Pitomače. Po jedan pogodak za domaću momčad postigli su Luka Srbić, Tin Gebaj, Marko Mlakar, Matijas Mioljević i Filip Neralić, a strijelac dva pogotka za Pitomaču bio je Viktor Utješinović.

PIONIRI U-11

Virovitički ‘narančasto-crni’ slavili su protiv Rezovca s 6:0. Jan Feketija postigao je dva, Bruno Sladojević, Fabijan Horvatić i Filip Blažević po jedan, dok je preostali pogodak bio autogol Sare Cincibuk.

Nogometaši Rezovca poraženi su i u posljednjem, 12. prvenstvenom kolu. Bolja je bila Graničar Bušetina koja je također pobijedila rezultatom 6:0. Po tri zgoditka postigli su Jan Balogović i Tian Ivanešić.

Posljednje kolo odigrali su i Sokol odnosno Virovitica. U međusobnom dvoboju koji je odigran u Milanovcu bolji su bili gosti rezultatom 7:0. Jan Feketija postigao je četiri pogotka, Antun Gabrijel dva, a Niko Andrović jedan zgoditak.

Prvo mjesto na tablici pripalo je Virovitici s maksimalnih 36 osvojenih bodova, Graničar Bušetina zauzela je drugo mjesto s 24 boda, Sokol je treći s 10 bodova, a Rezovac posljednji s jednim osvojenim bodom.

PIONIRI U-13

Nogometaši Borove poraženi su u zaostaloj utakmici 12. kola na gostovanju u Virovitici. Roko Svat bio je strijelac četiri pogotka, po dva su postigli Andrej Grujić i Viktor Abramović, dok su po gol upisali Franko Češek i Grgur Slajaić. Jedini zgoditak za Borovu postigao je Danijel Skrbin.

Borova je poražena i u susretu 13. kola na svom terenu protiv čačinačke Mladosti. Domagoj Stojanović postigao je tri zgoditka za Mladost, dva su dodali Mateo Erceg, Ivan Beštek i Šime Jurlina, a po jednog Toma i Andro Matešić. Danijel Skrbin i Marko Pakšec bili su strijelci za domaći sastav.

Gabrijel Iličić četiri se puta upisao u listu strijelaca u utakmici između Virovitice i Škole nogometa Orahovica, Gabriel Šešet postigao je tri gola, Patrik Dumić i Dominik Tot dodali su dva gola, a Andrej Grujić i Roko Svat bili su precizni po jednom. Preostali pogodak za konačnih 14:0 bio je autogol Roka Rađenovića.

Najzanimljivija utakmica odigrana je u Podgorju gdje su se sastali istoimeni domaćin i Gradina. Podgorje je došlo do prednosti zgoditkom Ivana Stolnika, koji je ujedno bio strijelac svih pogodaka domaće momčadi, izjednačio je Marko Ivanac šest minuta kasnije, a prednost Gradini nakon prvog dijela igre osigurao je Stjepan Modrić. Stolnik je izjednačio rezultat u 33. minuti, s dva brza pogotka Modrića Gradina se odvojila na 4:2 do 56. minute, a u razmaku od samo tri minute postignuta su još tri pogotka. Stolnik je pogodio za 4:3 u 57. minuti iz kaznenog udarca, dva gola prednosti gostima vraća Josip Nemeš u 58., dok je Stolnik u 59. postavio konačnih 5:4.

PIONIRI U-15

Pitomača je na svom terenu s 2:1 slavila protiv Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice. Toni Oberan pogodio je za vodstvo domaće momčadi u 3. minuti, na 2:0 povisio je David Hampovčan, dok je konačnih 2:1 postavio Matej Raptavi.

Istim rezultatom završila je i druga utakmica u ovoj kategoriji između Škole nogometa Graničar Bušetina i Podravca iz Sopja. U prvom dijelu pogodaka nije bilo, Dalibor Munjeković zatresao je mrežu za vodstvo domaćina u 52. minuti, izjednačio je Leonardo Kovačević u 61., dok je pobjedu Graničar Bušetini osigurao Mateo Jagić pet minuta kasnije.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content