Radost loptanja pod obručima: Virovitica ovog vikenda domaćin All Star utakmica selekcija M-15 i M-17

Zimus su se u Virovitici trebale odigrati All-Star utakmice za uzraste M-15 i M-17 između prvaka lige Bjelovarsko–bilogorske, Koprivničko–križevačke i Virovitičko–podravske županije, odnosno Košarkaškog kluba Virka Virovitica i selekcije najboljih igrača lige, međutim, susreti su odgođeni zbog pandemije koronavirusa.

U međuvremenu je odigrana i liga najboljih klubova Regije Sjever, koja obuhvaća Bjelovarsko–bilogorsku, Koprivničko–križevačku, Međimursku, Varaždinsku i Virovitičko-podravsku županiju. U toj ligi selekcija Virka Virovitice M-17 također je osvojila naslov prvaka, dok je selekcija M–15 osvojila drugo mjesto.

Odgođene utakmice bit će odigrane u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici u subotu, 28. svibnja, pa će domaće selekcije imati razloga za dvostruko slavlje.

Prva utakmica uzrasta M-15 igra se u 16 sati, a druga uzrasta M-17 u 18 sati. Prije svake utakmice biti će upriličena svečanost dodjele pehara i medalja za najbolje momčadi te proglašenje najboljih pojedinaca lige, dok će u pauzi između druge i treće četvrtine biti natjecanje u tricama najboljih tricaša lige.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content