Raspisan Javni poziv: Za najljepše okućnice u općini Vladislavci i novčane nagrade

Premda se Općina Vladislavci može pohvaliti već lijepo uređenim i održavanim okućnicama, dodatni poticaj mještanina svakako će biti nagrada za najuređeniju okućnicu u sva tri sela – Vladislavcima, Hrastinu i Dopsinu.

Naime, općinski je načelnik Marjan Tomas raspisao javni poziv za dodjelu nagrada za najuređeniju okućnicu u akciji “Zeleni cvijet – za ljepšu općinu Vladislavci”. Za osvojeno prvo mjesto predviđena je novčana nagrada u iznosu od 1500 kuna, drugo mjesto 1000, a za treće mjesto 500 kuna.

-Znamo da se u uređenje okućnica ulaže poprilično novca za sadnice, cvijeće i drugo, pa smo ovakvom akcijom kakvu provodimo tradicionalno u ovo doba godine odlučili onima koji su najbolji nagraditi trud. Izbor najuređenije okućnice obavit će Povjerenstvo. Prijave se podnose do 31. svibnja, a podnositelji svoje zahtjeve, na propisanom obrascu koji se može skinuti s naše mrežne stranice, podnose poštom ili osobno svakim radnim danom Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vladislavci, K. Tomislava 1 – rekao je za medije načelnik Marjan Tomas.

Ujedno će mještani svoja selja posebice uljepšati i dati im još bogatiji izgled prilikom obilježavanja Dana općine Vladislavci, koje započinje u utorak, 17. svibnja svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Vladislavci, a kojoj će nazočiti i osječko-baranjski župan Ivan Anušić.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content