Slatinski “Vretenci” sudjelovali na 11. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Krapini

U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Krapina, 14. svibnja u Krapini su održani 11. Sportski susreti udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

Kao i prethodnih godina, igre su organizirane tako da svaka igra ujedno predstavlja i jedno radno mjesto na kojem se istovremeno nalaze četiri ekipe.

Igre u kojima su natjecatelji sudjelovali su: “Nošenje lopte u žlici”, “Karike na marike”, “Bacanje loptice u koš”, “Potezanje konopa” i “Štafeta s kvačicama”.

Foto 1 21

Ispred Udruge “Vretenac” Slatina na natjecanju su sudjelovali članovi Matej Teglović, Senka Jung i Goran Grahovac, u pratnji predsjednice udruge Patricije Karaman i volontera Patrika Karamana.

– U sklopu samog natjecanja sudjelovalo je dvadesetak udruga s područja cijele Republike Hrvatske, no to nije spriječilo naše Vretence u osvajanju 1. mjesta i pehara u igri “Karike na marike”. Sreća, ponos i veselje samo su neki od osjećaja koji su se isprepletali, ali druženje s našim prijateljima iz drugih udruga te podrška koju smo jedni drugima pružili na terenu je nešto što je teško opisati riječima i razlog zbog kojeg smo se kući vratili puna srca – riječi su predsjednice UOSIT “Vretenac” Slatina Patricije Karaman.

(www.icv.hr, adf, UOSIT “Vretenac” Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content