Tradicionalni izbor za ‘naj’ okućnicu općine Čačinci: Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade

Turistička zajednica općine Čačinci i ove godine raspisala je izbor za najuređeniju okućnicu na području općine Čačinci u cilju motivacije mještana da što ljepše urede svoje okućnice, balkone i terase, a time se paralelno podiže i opća kvaliteta životnog prostora te očuvanje i zaštita okoliša u mjest.

-Izbor za najuređeniju okućnicu provodi se u kategoriji privatnih kuća u čemu ocjenjivanje obuhvaća cvjetnost i hortikulturno uređenje (cjelogodišnje održavanje, raznovrsnost bilja, originalnost uređenja), opći dojam (uređenost fasade i okoliša) te utjecaj na izgled ulice. Tradicionalno smo osigurali nagrade za najbolje i to za 1. mjesto – 1.000 kuna, za 2. mjesto 600 kuna i za 3. mjesto 400 kuna – kaže direktorica Turističkog ureda Čačinci Ana Marunica.

Izbor je otvoren od danas (petak, 13. svibnja) i traje do 27. svibnja, a prijave mještani općine Čačinci mogu dostaviti u Turistički ured Čačinci osobno ili putem pošte na adresu: Turistička zajednica općine Čačinci, Trg kardinala Franje Kuharića 2, 33514 Čačinci ili putem maila: [email protected]

-Povjerenstvo će, po pristiglim prijavama izvršiti obilazak i ocjenjivanje. Pravo prijave imaju svi mještani općine Čačinci, a u u prijavi je potrebno navesti ime i prezime vlasnika, broj telefona i adresu objekta. Rezultati izbora biti će objavljeni na službenoj web stranici Turističke zajednice općine Čačinci – zaključila je Marunica.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content