U sklopu 54. Orahovačkog proljeća tradicionalni 5. Međunarodni teniski turnir “Orahovica Open 2022”.

Teniski klub Orahovica i ove se godine uključuje u najveću gradsku manifestaciju “Orahovačko proljeće” koje će ovog svibnja i lipnja biti održano u svom 54. izdanju i to organizacijom tradicionalnog 5. Međunarodnog teniskog turnira “Orahovica Open 2022”. za seniore i veterane.

Turnir će biti otvoren u petak, 3. lipnja u 17 sati na teniskim terenima kluba, a odmah nakon otvorenja startaju i prvi mečevi. Finalni mečevi bit će odigrani u nedjelju, 5. lipnja od 12 sati.

-Riječ je o turniru u dvije kategorije, seniora do 45 godina te veterana od 45 godina na dalje. Kotizacija po igraču je 150 kuna, a za sve natjecatelje su osigurani hrana i piće. Ovaj turnir se pokazao jako dobrim, zanimljivim i atraktivnim za praćenje i presretni smo što je nesretna korona konačno prošla i da svi zajedno bez ikakvih prepreka možemo uživati u sportu i tenisu, a posebno u zajedničkom druženju. Ovaj turnir je stvorio mnoga prijateljstva, posebno s našim velikim prijateljima iz Bosne i Hercegovine iz Žepča s kojima smo i klub prijatelj. Pozivam sve ljubitelje ne samo tenisa, nego sporta uopće da nam se pridruže i zajedno s nama učine naš turnir još boljim – kaže predsjednik Teniskog kluba Orahovica Miroslav Radaković.

Pokrovitelji turnira su Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, V. Grgurić)

Plakat 7

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content