Udruga umirovljenika Zdenci održala godišnju skupštinu: Iznimnom marljivošću postigli odlične rezultate

Udruga umirovljenika Zdenci održala je svoju redovnu, godišnju skupštinu u svom “dnevnom boravku” u Domu kulture.

U nazočnosti brojnih gostiju prijatelja udruge te posebno načelnika općine Tomislava Durmića, prezentiran je iznimno uspješan rad udruge koji je kroz izvješće o radu predstavila predsjednica Vidica Kovačević.

-Moram naglasiti da nas je i u prošloj godinu usporila pandemija koronavirusa koja nam je znatno smanjila broj planiranih aktivnosti. Tako su smanjeni odlasci u lječilišne toplice, druženja, izleti i zabave. Ipak smo uspjeli puno toga s obzirom na uvjete i organizirati pa su tako odrađeni Susreti umirovljenika u povodu Dana općine Zdenci, a posebno smo sretni što smo uspjeli pomoći našim starim i teško bolesnim članovima kojima smo i ovog puta povodom uskrsnih i božićnih blagdana uručili prigodne pakete i poklone što je njima jako puno značilo jer osjete da su dio naše velike obitelji. Podijeljeno je ukupno 117 paketa. Nažalost, u prošloj godini napustilo nas je 16 naših članova od kojih smo se dostojno oprostili. Prošle godine smo od Općine Zdenci dobili novi, uređeni prostor za rad te su nam Općina i načelnik Tomislav Durmić znatno pomogli i u opremanju tog prostora na čemu smo od srca zahvalni. Na kraju još jedno veliko hvala Općini i načelniku Tomislavu Durmiću na ogromnoj pomoći u svemu i sigurna sam da će tako biti i u narednom periodu. Želja mi je da ostatak života provedemo u dobrom zdravlju sa što više osmijeha i radosti u srcu, da se što više okupljamo i družimo jer ćemo tako lakše podnositi sve naše poteškoće koje nas svakodnevno pritišću u danima koji su pred nama – rekla je Kovačević te kroz plan rada najavila nekoliko aktivnosti među kojima redovne umirovljeničke zabave da tradicionalne Susrete umirovljenika povodom Dana općine.

Skupstina umirovljenika Zdenci 2

Kroz riječ gostiju obratio se načelnik Tomislav Durmić pohvalivši rad udruge naglasivši kako je udruga iznimnom marljivošću došla do odličnih rezultata.

-Kompletnu životnu zajednicu je poremetila ta nesretna korona pa tako i rad vaše udruge, ali vi ste pokazali kako se marljivošću i upornošću može jako puno. Stoga vas pohvaljujem i čestitam na tome, a mi kao Općina smo naravno uvijek uz vas. Kao što smo i obećali, osigurali smo vam i pomogli u opremanju prostora za rad, dobili ste redovna obećana sredstva za vaš rad iz općinskog proračuna i mogu samo obećati da ćemo uvijek biti tu i dostupni za svaki vid pomoći. Hvala vam što ste redovni i aktivni na svim općinskim manifestacijama i mogu vam samo poželjeti puno zdravlja i sreće da se još dugo zajedno družimo – rekao je načelnik Durmić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

Skupstina umirovljenika Zdenci

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content