FOTO Dinamo pobjednik Memorijalnog nogometnog turnira “Marijan Draganić – Mrkva”: Titulom najboljeg igrača ‘okitio’ se Mirko Iličić, najbolji strijelac Antonio Babec

Povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Kapela Dvor – bladana svetog Ivana Krstitelja, na stadionu u Kapela Dvoru, u organizaciji Nogometnog kluba Dinamo i Mjesnog odbora Kapela Dvor u subotu, 25. lipnja odigran je Memorijalni nogometni turnir “Marijan Draganić – Mrkva”.

U prvom susretu domaći Dinamo poveo je zgoditkom Mirka Iličića. Sloga iz Dugog Sela Lukačkog poravnala je zgoditkom Davida Bakića. Pobjedu domaćoj momčadi rezultatom 3:1, donio je Mirko Iličić s još dva svoja zgoditka.

U drugoj utakmici sastala su se dva županijska prvoligaša, Lukač 05 i Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Nakon otvorene igre povelo je Bratstvo zgoditkom svog najboljeg strijelca Denisa Kovača iz kaznenog udarca. Još dva zgoditka za Bratstvo postigao je Vedran Bajivić. Na kraju je svojim pogotkom David Devčić postavio konačnih 3:1 za Bratstvo.

IMG_8978-Custom

Lukač 05 dominirao je u utakmici za treće mjesto sa Slogom. Šest zgoditaka postigao je Antonio Babec, dok su po jednom strijelci bili Valentino Pavlak i Antonio Bardić.

Finale je bolje otvorilo Bratstvo. Momčad trenera Elvisa Vinaka konstantno je napadala, ali je bila neefikasna ili su obrambeni igrači Dinama Mato i Jozo Iličić te vratar Karlo Udovičić bili uspješniji. U jednoj kontri Mirko Iličić doveo je Dinamo u prednost. Na 2:0 povećao je Karlo Draganić. Zgoditak za Brastvo postigao je Denis Kovač iz slobodnog udarca. Konačnih 3:1 za Dinamo postavio je mladi Fran Prister.

Sve momčadi su igrale u nekompletnim sastavima, pa je u sastavima Dinama i Sloge bilo igrača koji protekle sezone nisu igrali za njih. Fran Prister, Karlo Udovičić, Karlo Draganić, Luka Funko… dali je to naznaka novih transfera pokazat će idući dani.

IMG_9070-Custom

Najbolji strijelac turnira bio je Antonio Babec iz Lukača 05. Za najboljeg igrača proglašen je Mirko Iličić, dok je za najboljeg vratara proglašen Karlo Udovičić, a obojica su igrala za pobjedničku momčad Dinama.

Pehare momčadima te pokale najboljim pojedincima podijelio je Mateo Draganić, sin pokojnog Marijana Draganića.

Rezultati:

Dinamo – Sloga 3:1
Bratstvo – Lukač 3:1

Utakmica za treće mjesto:

Sloga – Lukač 0:8

Finale:

Dinamo – Bratstvo 3:1

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content